Heineken la cea de-a 140-cea aniversare

Heineken, cel mai valoros brand internațional de bere premium din lume și marca iconică a companiei, marchează cea de-a 140-a aniversare printr-o campanie de activări inovatoare pentru consumatori și celebrități.

Printre experiențele inedite ale campaniei se numără o activare offline conectată la cea mai mare instalație de ecrane High Definition LED din țară, o aplicație interactivă dedicată consumatorilor din România, Time Capsule, prin care aceștia au transmis mesaje aniversare mărcii lor preferate și un eveniment VIP care a reunit cele mai importante vedete și lideri de opinie.

În timpul evenimentului care a avut loc miercuri seara la Biblioteca Națională din București, peste 450 de invitați, celebrități, lideri de opinie, consumatori, parteneri, reprezentanți ai presei și mediului online au luat parte la o călătorie interactivă prin istoria de 140 de ani a brandului, subliniind spiritul său inovator si progresist printr-o serie de momente unice.

În plus, s-a testat aplicația interactiva aniversară conectată la cea mai mare instalație de ecrane High Definition LED din țară si au ciocnit o bere Heineken în cinstea aniversării a 140 de ani de cand exista brandul, împărtășind acest moment important cu prietenii și fanii din mediul online.

Andrea Veress, Global Brands Group Brand Manager HEINEKEN Romania a declarat: “Suntem mândri să sărbătorim cea de 140-a aniversare a Heineken printr-o campanie integrată dedicată consumatorilor noștri care dă viață experiențelor inedite pe care brandul le-a construit de-a lungul timpului prin calitate, inovație si spirit progresist. Suntem bucuroși să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu toate momentele care fac din Heineken un adevărat brand iconic”.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,885 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Heineken la cea de-a 140-cea aniversare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: