HEINEKEN România raportează o creștere a cifrei de afaceri nete de 11.8% în primele șase luni ale anului 2012

Heineken România anunță continuarea evoluției pozitive și în prima jumătate a acestui an (ianuarie – iunie 2012). Astfel, cifra netă de afaceri a crescut cu 11.8% față de aceeași perioadă din 2011, ajungând la 544 milioane RON.

Rata de creștere a cifrei nete de afaceri de 11.8% raportată pentru prima jumătate a anului este, de asemenea, o continuare a succesului pe care HEINEKEN România l-a înregistrat în 2011, când cifra de afaceri netă a companiei a crescut cu 11.5% față de anul 2010.

Totodată, creșterea volumelor în prima jumătate a anului 2012 a plasat HEINEKEN România alături de Rusia, Polonia, Austria, Bulgaria și Belarus, contribuind împreună la creșterea de 5.7% a volumelor vândute în regiunea Europa Centrală și de Est, conform raportului publicat de Grupul HEINEKEN.

„Suntem bucuroși să anunțăm rezultatele pozitive din prima jumătate a anului 2012, menținând astfel evoluția companiei înregistrată de-a lungul anului precedent. Suntem mândri să vedem cum clienții și consumatorii au continuat să aleagă mărcile noastre și că au răspuns atât de bine la inițiativele aduse de noi pe piață. Și în a doua parte a anului vom continua să ne ghidăm după aceeași strategie, cu scopul de a ne dezvolta poziția de conducere din piață “, a declarat Onno Rombouts, Managing Director al HEINEKEN în România.

HEINEKEN România a avut două lansări importante în prima jumătate a anului: primul Radler românesc, Ciuc Natur Radler și Silva Original Pils.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *