ZaharulOradea

Heineken va sponsoriza Jocurile Olimpice Londra 2012

Comitetul londonez de organizare al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice (LOCOG) a desemnat compania Heineken UK drept Furnizor Oficial de Bere şi sponsor al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în urma semnării a trei contracte distincte.

Ca parte a înţelegerii, principala bere premium a companiei, Heineken va fi berea de marcă servită în timpul Jocurilor, iar Heineken UK va deţine drepturi exclusive de servire pentru portofoliul său, ce curpinde mărci de bere şi băuturi pe bază de cidru, în toate localurile partenere Londra 2012 în care este permisă comercializarea alcoolului.

În postura de Furnizor Oficial al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Londra 2012, Heineken va utiliza drepturile exclusive şi oportunităţile de marketing asociate cu acest eveniment, profitând şi de drepturile de aprovizionare, precum şi cele rezultate din sponsorizarea Asociaţiei Olimpice Britanice, Asociaţiei Paralimpice Britanice şi lotului paralimpic britanic.

Directorul Comercial al evenimentului, Chris Townsend, a declarat: „Asemenea multor evenimente majore, aprovizionarea cu mâncare şi băutură face parte din experienţa totală, iar planurile noastre legate de această privinţă s-au accelerat în acest an. Suntem deosebit de încântaţi să lucrăm cu Heineken, deoarece scopul nostru comun este de a încuraja vizitatorii maturi de a consuma alcool cu moderaţie în localele participante unde alcoolul este servit. Urăm bun venit Heineken în familia Londra 2012 şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună, începând din această clipă şi până în vara lui 2012.”

Alexis Nasard, Director Comercial în cadrul Heineken, a spus: „Nu există eveniment mai mare la nivel mondial sau mai spectaculos decât Jocurile Olimpice şi Paralimpice. Am ales această oportunitate deoarece reflectă în totalitate poziţionarea globală a brandului Heineken. De asemenea, ne oferă o excelentă modalitate de promovare a băutului responsabil. Bazându-ne pe experienţa acumulată în urma sponsorizării îndelungate a principalelor evenimente sportive, precum Cupa UEFA şi Campionatul Mondial de Rugby, ne vom folosi de Londra 2012 pentru a sărbători cu restul lumii într-un mod cum numai Heineken o poate face.”

Stefan Orlowski, Director de Gestiune al Heineken UK, a declarat: „Suntem încântaţi să garantăm acest acord de sponsorizare şi aprovizionare al Jocurilor Olimpice Londra 2012. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu LOCOG pentru a profita de excelentele posibilităţi pe care le oferă mărcii Heineken şi diviziei Heineken UK. Este o investiţie semnificativă, care poate ajuta la întărirea sentimentului de mândrie în rândul colegilor, partenerilor de afaceri şi consumatorilor noştri din Marea Britanie.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Heineken va sponsoriza Jocurile Olimpice Londra 2012

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: