Henkel, angajator de top in Romania, pentru al doilea an consecutiv

Conform clasamentului Best Employers 2010 (Cei mai buni angajatori 2010), realizat de compania Hewitt, Henkel Romania a ocupat poziţia a cincea din 24 de companii participante. Studiul s-a desfăşurat in perioada septembrie 2009-iunie 2010 pe un esantion format din 6.400 de angajati ai celor 24 de companii.

Obiectivul studiului este acela de a realiza un clasament real si corect al celor mai importante companii din Romania din perspectiva imaginii lor ca angajatori.

“Acest rezultat reflecta efortul echipei de management pentru a avea o organizatie perfomanta. Angajatii companiei au fost implicati de la inceput in analizarea si stabilirea masurilor care sa faca din Henkel un angajator preferat.” declara Adriana Radu, HR Manager Henkel Romania. „Cele mai importante aspecte asupra carora am <lucrat> au vizat: definirea carierei in cadrul organizatiei, cursuri adaptate postului si provocarilor apărute, recunoasterea meritelor personale de catre superiorul direct, autonomie in luarea deciziilor si o mai buna comunicare cu conducerea companiei. in plus, in ultimii doi ani nu am renuntat la nici un beneficiu pentru angajati si am obtinut oferte atractive si pentru familiile acestora de la furnizorii nostri de servicii/ beneficii. in acest climat plin de provocari este foarte important ca angajatii sa simta ca sunt ascultati, informati si ca Henkel ii sprijina atat pe ei, cat si pe familiile lor. Compania isi doreste ca angajatii sa simta ca sunt o resursa importanta, respectata, dezvoltata si de la care asteapta dedicare si efort sustinut”, incheie Adriana Radu.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Henkel, angajator de top in Romania, pentru al doilea an consecutiv

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: