Henkel lansează Nature Box 3în1 pentru bărbați, noua gamă care oferă cea mai bună îngrijire pentru păr, barbă și piele

Henkel lansează Nature Box 3în1 pentru bărbați, noua gamă care oferă cea mai bună îngrijire pentru păr, barbă și piele, o inovație în materie de îngrijire personală pentru bărbați cu o formulă cu 98% ingrediente de origine naturală, ce oferă cea mai bună îngrijire atât pentru păr, cât și pentru barbă și piele. Ambalajul produsului este realizată 100% din plastic social*, produsul fiind certificat COSMOS**. Notele condimentate din plante sau din nuci răspund celor mai mari nevoi în materie de întreținere personală a bărbaților, precum combaterea mătreții și îngrijirea pielii, a părului sau a bărbii.

nature box

Noua gamă Nature Box 3în1 pentru bărbați este diponibilă în două variante de șampoane:

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece din seminte de canepa – acționează eficient împotriva mătreții. Este potrivit atât pentru păr și scalp, cât și pentru barbă. Are la bază o formulă cu ulei din semințe de cânepă presat la rece, cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante. Curăță eficient și combate mătreața, lăsând părul frumos și sănătos. Șamponul este vegan, iar recipientul este fabricat din 100%* plastic social.

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece de nucă – cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante. Curăță în profunzime fiind potrivit atât pentru păr și corp, cât și pentru îngrijirea pielii feței. Șamponul este vegan, iar recipientul este fabricat din 100%* plastic social. Se aplică pe părul umed, pe corp și pe față, se masează până la formarea spumei și apoi se clătește cu apă.

Nature Box are grijă de planetă

Toate produsele sunt certificate COSMOS NATURAL, iar recipientele noii game pentru bărbați sunt reciclabile, realizate 100%* din plastic social, colectat de pe plaje și sol. Toate formulele noii game sunt 100% vegane. Produsele Nature Box nu sunt testate pe animale. În sfârșit, poți achiziționa un produs benefic atât pentru tine, cât și pentru planetă.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *