Henkel lansează noul Persil Deep Clean, detergentul pentru rufe ce oferă prospețime și mașinii de spălat

Henkel lansează noul Persil Deep Clean, detergentul pentru rufe cu o formulă inovatoare unică, ce curăță în profunzime rufele și, de asemena, ofera prospețime mașinii de spălat.

henkel

Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Formula unică a noului detergent Persil pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta petele, descompunându-le în particule foarte mici ce nu se mai depun astfel în mașina de spălat.

Pentru o lume mai curată

Noul Persil Deep Clean este dur cu petele, dar blând cu planeta. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile* și are un ambalaj reciclabil.

Poți economisi energie la fiecare spălare, deoarece Persil este eficient chiar și la temperaturi scăzute, începând de la 20 °C.  Acum și în viitor, Persil se angajază să lupte împotriva murdăriei și să respecte planeta în același timp.

Henkel România

Companie înființată în anul 1994, ca reprezentantă a Henkel Central Eastern Europe Austria, Henkel România are în prezent peste 500 angajați, și un portofoliu compus din peste 30 mărci, mii de produse de la detergenți și Produse pentru îngrijirea Locuinței, la Produse Cosmetice și de Îngrijire Personală, până la Adezivi comerciali, profesionali și industriali și tehnologii.

Henkel deține trei unități de producție în România (Pantelimon/ lângă București, Câmpia Turzii și Roznov).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *