Hezy Ovadia este noul Presedinte URBB, producatorul berii Tuborg

Incepand cu 1 ianuarie 2011, Hezy Ovadia va prelua conducerea URBB, producatorul berii Tuborg, continuand directia trasata de realizarile de pana acum ale companiei. Astfel, cu o experienta profesionala de aproximativ 19 ani, formata in cadrul pozitiilor de conducere pe care le-a detinut in patru dintre cele mai active companii din domeniul FMCG (alcoolice si non-alcoolice), inclusiv Carlsberg Group – Israel Beer Breweries Ltd., Hezy Ovadia isi propune sa dezvolte, printr-un spirit inovativ, portofoliul actual al companiei.

Pentru Hezy Ovadia, care vine cu un know-how provenit din studiile realizate in domeniul financiar si cu un EMBA in Managementul Afacerilor, ambele absolvite la Universitatea din Tel Aviv, Romania si evolutia companiei Tuborg Romania sunt deja familiare. El cunoaste compania inca de la inceputul activitatii, facand parte din consiliul de administratie.

“Sunt mandru sa preiau conducerea acestei companii de la Shachar Shaine, un manager renumit, o voce apreciata atat de catre angajati, cat si de parteneri. Aceasta functie reprezinta pentru mine o reala provocare profesionala, si sunt convins ca alaturi de echipa URBB vom continua sa atingem, anual, rezultate in ascensiune, asa cum am obisnuit piata pana acum” a declarat Hezy Ovadia, viitorul Presedinte al URBB.

In cei peste sase ani in care a scris istorie in industria bauturilor, alaturi de presedintele aflat inca in functie, Shachar Shaine, United Romanian Breweries Bereprod a inregistrat evolutii anuale constante. Astazi, compania are peste 800 de angajati si peste 100 mil. euro cifra de afaceri, deschiderea permanenta a companiei fata de consumatori aducand-o mai aproape de oameni si de asteptarile acestora.

“Doresc sa va multumesc pentru increderea si sustinerea pe care ati acordat-o in tot acest timp companiei URBB, activitatilor si produselor sale. A face lucrurile bine, cu optimism si pastrand speranta pentru un viitor mai bun este lucrul care ne-a motivat si sunt convins ca va motiva si de acum incolo. Aceasta este valoarea incontestabila a URBB Romania” a declarat Shachar Shaine.

Reputatia de actor corporativ responsabil a fost recunoscuta in tot acest timp, chiar de la inaugurarea primului proiect de fabrica tip greenfield din Europa de Est, mai apoi prin inovatiile aduse produselor lansate pe piata si investitiile constante in dezvoltarea liniei de productie. O valoare semnificativa in acest sens a fost adusa de initierea campaniilor “Umbrela Verde” si “Impreuna, mai aproape de oameni”, proiecte sociale care si-au propus sa dovedeasca ca sta in puterea fiecaruia sa faca o schimbare, pentru un mediu mai bun si pentru bunastarea celor care au nevoie de un sprijin.

Despre URBB:

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si recent, pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: pe piata berii marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, Granini pe piata bauturilor racoritoare, precum si recenta lansata marca de apa minerala Bilbor.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *