Hip-hop-ul își dă mâna cu rock-ul la URSUS Evolution

În această vară URSUS aduce pe aceeaşi scenă cele mai tari nume din muzica românească într-o serie de patru evenimente reunite sub titulatura URSUS Evolution. Artiştii consacraţi şi cele mai promiţătoare nume din muzica românească vor concerta pe aceeaşi scenă, în patru evenimente care indică traseul evoluţiei muzicii autohtone.

URSUS este aproape de noua generaţie din muzica românească pentru a o susţine în dorinţa de a performa. Pentru a-i ajuta să evolueze, la festival se întâlnesc atât formaţii noi, cât şi artişti consacraţi. Doar cu ambiţie URSUS a devenit dintr-un produs local brand national, iar URSUS Evolution le va da ocazia noilor artişti să îşi urmeze visul, de a fi precum idolii lor, alături de care se vor bucura de două seri de concerte pe aceeaşi scenă. Vom vedea împreună evoluţia noii generaţii din muzica românească sub îndrumarea artiştilor consacraţi.

Într-o combinaţie complexă, URSUS Evolution aduce pe aceeaşi scenă artişti care vor oferi un sound eclectic format din hip-hop, rock, punk, ska, alternative şi electro-dance. Curentul hip-hop va fi reprezentat de Paraziţii, Puya, Guess Who şi Grasu XXL, o gaşcă nebună care deţine reţeta pentru poza perfectă: mii de mâini în aer care îi acompaniază pe cele mai bune flow-uri de hip-hop.

Iris, Cargo şi Zdob şi Zdub vor ţine steagul sus pentru iubitorii rock-ului adevărat, pentru cei care muzica înseamnă acorduri perfecte de chitară şi refrene cântante cot la cot cu cei mai buni prieteni. Şuie Paparude, pionierii muzicii electronice din România, şi R.O.A. feat. Junkyard ne vor arăta că ne place, place, place sufletul din aparat.

Inspiraţi din curentul punk din SUA, băieţii de la E.M.I.L. ştiu că extratereştii merg iarna la ski şi au de gând să arate tuturor iubitorilor muzicii de ce acordurile optimiste şi versurile la mişto pot face dintr-o cântare un adevărat party.

URSUS Evolution este despre felul tău de a te simţi bine alături de cei mai buni prieteni şi de cea mai bună bere. Este festivalul tău, unde găseşti muzica preferată şi unde poţi descoperi noi genuri muzicale şi cei mai promiţători artişti din România.

Cele patru evenimente se vor desfăşura la: Cluj (25-26 iunie), Iaşi (9-10 iulie), Braşov (23-24 iulie) şi la Mamaia (12-13 august) pentru cea mai tare experienţă a verii, în care vor fi prezenţi greii muzicii româneşti, dar şi cele mai promiţoare trupe într-un show care aduce pe aceeaşi scenă membrii cei mai reprezentativi ai generaţiilor muzicale.

Cei mai înfocaţi fani ai artiştilor din line-up vor trăi o experienţă unică. Opt dintre aceştia îşi vor putea cunoaşte idolii îndeaproape în fiecare oraş care găzuideşte turneul URSUS Evolution. Pentru a câştiga aceste premii, iubitorii muzicii trebuie să se filmeze în timp ce-şi demonstrează ataşamentul faţă de artiştii favoriţi. De aici mai este doar un pas până la cea mai tare experienţă a sezonului cald.

Cu ocazia acestui turneu, URSUS lansează şi o serie limitată de ambalaje, dedicate muzicii. Turneul se bucură şi de un website special, unde informaţiile despre formaţii şi evenimente vor fi actualizate constant: www.ursus.ro/evolution.

 

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *