Hochland lansează un nou brand: Grünländer

Hochland își îmbogățește portofoliul local și lansează un nou brand, deja consacrat pe piața din Germania: Grünländer.

HochlandCu un ambalaj dedicat pentru piața din România, integrat sub brandul Hochland, Grünländer aduce promisiunea de „Brânza cu suflet verde”, având la bază o rețetă unică de brânză maturată, care folosește ingrediente naturale, fără arome sau conservanți și fără OMG (organisme modificate genetic).

Produsele Grünländer sunt obținute din lapte colectat de la vaci care consumă hrană fără organisme modificate genetic. Prin urmare, toate produsele noului brand dețin certificarea VLOG Standard, care atestă faptul că în procesul de producție al acestora nu există organisme modificate genetic.

Noul brand intră pe piață cu un portofoliu complet, format dintr-o varietate de sortimente și opțiuni de consum:  Gust Delicat, Gust Intens, Light și Cremos – disponibile în cinci tipuri de împachetare. Portofoliul cuprinde produsul în formă de felii standard, dar și într-o formă de feliere inovatoare, care induce o percepție a gustului la un nivel superior – Felii Extrafine. Acest tip de feliere este un trend internațional de ultimă oră, diferențiind produsul pe piața locală și adăugându-i o finețe superioară și un plus de rafinament. Produsul poate fi, de asemenea, găsit la vitrina asistată.

O propunere aparte este și platoul cu brânzeturi Grünländer – Selecție de Gusturi – care le oferă consumatorilor posibilitatea de a descoperi trei tipuri de brânzeturi într-un singur ambalaj.

Grünländer este disponibil în magazinele din comerțul modern din România începând cu iulie 2018.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *