Hochland lansează campania „Hochland te pregătește pentru școală”

În perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2011, Hochland România dă start noului an şcolar prin campania promoţională “Hochland te pregătește pentru şcoală”. Produsele din gama brânză topită triunghiuri ascund 100.000 de premii care aşteaptă să fie descoperite. Astfel, elevii din toată ţara pot afla pe loc dacă au câștigat ghiozdane echipate cu rechizite, caiete, seturi de scris sau penare, pentru ca noul an școlar să îi găsească  pregătiți.

La această campanie participă întreaga gamă de produse de brânză topită triunghiuri Hochland:

 • Varintele: Smântână 140 g, Smântână Family Pack 280g, Mixtett Albastru 140g, Mixtett Albastru Family Pack 280g, Mixtett Roșu 140g, Mixtett Verde 140g, Șuncă 140g, Șuncă Family Pack 280g beneficiază de ambalaj promoțional dedicat și conțin cupoane în interiorul fiecărui pachet pe durata campaniei promoționale, în limita stocului disponibil;
 • Variantele: Fitness 140g și Emmentaler 140g, deși nu au ambalaj dedicat, conţin de asemenea cupon în interiorul produsului, pe durata campaniei, în limita stocului disponibil.

Consumatorii care găsesc în pachetele participante la promoție un mesaj de tipul: “Felicitari! Ai câștigat un ghiozdan!” pot ridica instant premiul de la magazinele partenere. Lista completă a acestora, cât și regulamentul promoției pot fi consultate pe site-urile www.hochland.ro şi www.bucuriagustului.ro.

În total, Hochland va acorda consumatorilor 10.000 de ghiozdane echipate, 5.000 de ceasuri de mână, 5.000 de penare, 5.000 de seturi pix și creion și 75.000 de seturi de 2 caiete.

De asemenea, Hochland România pune la dispoziția participanților la promoția ”Hochland te pregătește pentru școală” un Infoline dedicat. La numărul de telefon 021.409.90.90 (tarif normal), consumatorii pot afla informații despre desfășurarea campaniei, de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Hochland lansează campania „Hochland te pregătește pentru școală”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. am castigat un ceas de mana. , cum intru in posesia lui?

  Răspunde
 2. Csete, intra pe regulamentul concursului http://www.bucuriagustului.ro.

  Răspunde
 3. Azi am castigat un ghiozdan, multumesc Hochland!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: