Hochland lansează Cașcavalul cu Ingrediente

Hochland anunţă lansarea a două noi sortimente de caşcaval, cu piper şi busuioc, create pentru cei care îşi doresc să se bucure de o varietate de gusturi alături de cei dragi, folosind produse de încredere, realizate din ingrediente naturale.

hochland piper

Cele două sortimente ale Caşcavalului Hochland, cu piper şi busuioc, păstrează gustul bun, lăptos și consistența fină și cremoasă a caşcavalului şi aduc, prin gusturi surprinzătoare, mai multă varietate meselor.

Caşcavalul cu Piper şi Caşcavalul cu Busuioc, disponibile în format rotund, în ambalaj de 200 de grame, şi felii, în ambalaj de 150 de grame, sunt realizate în fabrica de la Sovata, din lapte românesc. Acestea au la bază aceeaşi reţetă autentică locală, care foloseşte numai ingrediente naturale. Sunt produse cu aceeaşi rigoare germană, care garantează un produs superior din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare.

Expertiza locală şi rigoarea germană au facut ca Hochland să fie cea mai cunoscută marcă de brânzeturi şi cea mai recomandată marcă de cașcaval din România. Lansarea celor două noi sortimente vine în continuarea inovaţiilor pe care Hochland le-a adus de-a lungul timpului pentru a oferi consumatorilor o gamă cât mai largă de sortimente de caşcaval, potrivite pentru orice ocazie și pentru orice gust.

Lider pe segmentul brânzeturilor din România, Hochland se mândreşte cu o prezenţă de 20 ani pe piaţa locală, numele său fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantată si inovaţia permanentă a produselor oferite.

În România, Hochland deţine două unităţi de producţie proprii, la Sighişoara și la Sovata. Cașcavalul Hochland este a doua categorie ce contribuie in cifra de afaceri a companiei, iar la nivelul întregii piețe cașcavalul este vedeta brânzeturilor, având cea mai mare pondere în totalul de brânzeturi vândute în comerţul organizat din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Hochland lansează Cașcavalul cu Ingrediente

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: