Hochland România a dat startul promoției naționale „Cașcavalerii Gustului te premiază”

În perioada 15 martie – 31 mai 2012, Hochland România desfăşoară promoţia naţională “Cașcavalerii Gustului te premiază”. Consumatorii au şansa de a câştiga 1.000 de premii a câte 100 de euro, în valoare totală de 100.000 de euro. În plus, vor descoperi în pachetele de Caşcaval Hochland idei de rețete gustoase si magneţi colecţionabili!

Fiecare pachet promoţional de Caşcaval Hochland oferă un premiu garantat ce constă într-o reţetă delicioasă cu caşcaval şi un magnet haios. Consumatorii pot colecţiona cele 5 reţete şi seria de 5 Caşcavaleri ai Gustului: Cașcaramis, Friganov, Papanini, Jonglero și Spadasino, în formă de magneţi.

În fiecare pliant promoţional ataşat produsului, consumatorii vor găsi un cod unic cu care se pot înscrie în promoţie. Verificarea codului se poate face instant, folosind una dintre cele trei variante puse la dispoziţie de către Hochland România: transmiterea codului prin sms la numărul 1841, introducerea codului pe site-ul dedicat promoţiei (www.cascavaleriigustului.ro) sau apel direct către Centrul Infoline Hochland România, telefon 021.409.90.90. Cele 1.000 de coduri câştigătoare vor aduce premii a câte 100 de euro!

Sumele se vor acorda prin intermediul unui card bancar, transmis prin curier câştigătorului, la adresa indicată de acesta.

Pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro consumatorii pot găsi toate detaliile legate de promoţie.

2performant.com

Un comentariu la „Hochland România a dat startul promoției naționale „Cașcavalerii Gustului te premiază””

  1. Pingback: Hochland Romania a dat startul promotiei nationale “Cascavalerii … | Promotii Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *