Hochland România va avea un nou director general

Începând cu 1 noiembrie 2013, Hochland România – liderul pieței de brânzeturi – va avea un nou director general. SERGIU MITITELU, care a deținut această poziție în ultimii 7 ani, va preda ștafeta conducerii companiei către SORIN TIMUȘ, care a ocupat anterior funcţia de director general adjunct și director de vânzări.

www.catalingeorgescu.comSergiu Mititelu va deveni coordonatorul unui proiect internațional de importanță strategică pentru marca Hochland, fiind promovat într-o poziție nouă în cadrul grupului Hochland SE.

„Privesc cu mare încredere către noua misiune pe care grupul Hochland mi-a încredințat-o și pe care o consider o provocare extrem de frumoasă. La fel privesc către echipa Hochland România și către tot ce am reușit să construim împreună în cei 14 ani, de când lucrez în această companie. Am avut privilegiul să lucrez cu o echipă extraordinară de oameni pasionaţi şi profesionişti, cărora le mulţumesc şi pe care îi admir. Unul dintre aceștia este Sorin Timuș, care mi-a fost alături în ultimii 9 ani și care am certitudinea că va fi un lider remarcabil al echipei Hochland România”, declară Sergiu Mititelu.

La rândul său, Sorin Timuș declară: „Sunt foarte onorat să preiau conducerea unei companii în care am crescut profesional și mi-am construit cariera. Sergiu Mititelu a constituit mereu un model pentru mine, de aceea voi continua să aplic și să cred în aceleași principii de business sănătoase pe care le-am pus în practică împreună până acum. Sunt pregătit să preiau frâiele companiei și să duc mai departe performanțele ei, împreună cu o echipă de foarte buni profesioniști, alături de care lucrez de mult timp și pe care mă pot baza.”

Sergiu Mititelu are o experiență de 14 ani în filiala din România a grupului Hochland, unde a ocupat mai întâi funcția de director de marketing și vânzări, iar din iunie 2006 pe cea de director general. A urmat numeroase cursuri și traininguri de marketing, management și leadership, iar în perioada 2000-2002 a absolvit cursurile unui program Executive MBA Asebuss.

Sorin Timuș face parte din echipa Hochland România din anul 2004 și a acumulat experiență din poziția de director de vânzări și ulterior în rolul său de director general adjunct, preluat în luna martie a acestui an. Sorin Timuș este de asemenea absolventul unui program Executive MBA WU Executive Academy – Vienna University of Economics and Business.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Hochland România va avea un nou director general
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: