Igor Tikhonov este noul președinte al URSUS Breweries

Igor Tikhonov a fost numit noul președinte al URSUS Breweries, cu începere de la 1 ianuarie 2014. Igor Tikhonov îl va înlocui pe Andrew Highcock la conducerea companiei.

Igor TikhonovIgor Tikhonov se alătură echipei URSUS Breweries după ce a ocupat postul de Managing Director al filialei SABMiller din Slovacia, începând din martie 2012. În timpul mandatului său în Slovacia, Tikhonov a contribuit la consolidarea poziției pe piață a companiei și a dezvoltat portofoliul de produse, generând performanță financiară prin creșterea veniturilor și implementarea unei serii de inițiative generatoare de valoare.

Igor și-a început cariera în Mars în 1993, având o serie de roluri comerciale și de management general în Federația Rusă și în Comunitatea Statelor Independente – CSI (Ucraina, Belarus și Kazahstan).

El s-a alăturat companiei SABMiller în 2001 pe postul de Director de Vânzări pentru Federația Rusă. În această poziţie, a dezvoltat cu succes o organizaţie comercială puternic orientată spre promovarea unui portofoliu de mărci premium, pentru care a implementat rețele de distribuție pe mai multe canale și în mai multe regiuni, la nivel național.

În 2006, el a fost promovat ca Director de Dezvoltare Strategică pentru Rusia, unde a coordonat un amplu proces de planificare strategică, destinat să consolideze poziția companiei în Rusia și țări din CSI. Ulterior, a preluat poziţia de Director General CSI, dezvoltând cu succes operațiuni de export cu o serie de țări din Comunitatea Statelor Independente, între 2007 și 2008. Numit Director General pentru filiala din Ucraina în 2008, Igor Tikhonov a pus bazele companiei împreună cu o echipă de management multi-funcțională și a relansat portofoliul de branduri locale de bere printr-un plan de afaceri de succes.

În luna martie 2012, după crearea alianței SABMiller-Efes, Tikhonov a preluat poziţia de Director General în Slovacia.

Igor vorbește limba engleză și rusă, deținând o diplomă în inginerie aeronautică, obținută la Universitatea din Moscova.

 

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Igor Tikhonov este noul președinte al URSUS Breweries
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: