Cifră de afaceri cu 70% la mare, în 2013, pentru Laura Baldini

  • de

Laura Baldini, cunoscutul brand de colanți pentru femei, a încheiat 2013 cu o creștere substanțiala a acestei categorii, continuând să evolueze pe o tendință ascendentă de la înființare și până acum.

Laura Baldini Ziggy“Brandul Laura Baldini activează de paisprezece ani pe piața românească, făcându-și prezența din ce în ce mai simțită”, a declarat Costel Baghina, Managerul General al firmei Logitrade, importatorul colanților Laura Baldini. “Din 2008 și până în prezent cifra noastră de afaceri a crescut cu peste 330%, un ajutor nesperat venind exact de unde oricine s-ar fi așteptat mai putin: de la criza financiară a ultimilor ani care a făcut curățenie în piață și i-a determinat pe cumpărători să devină mult mai atenți la ceea ce cumpără. Mai mult decât atât, cifra de afaceri din 2013 a fost cu aproape 70% mai mare decât în anul anterior. In acest moment suntem cu siguranță cel mai mare importator de ciorapi de damă MADE IN ITALY, concurenții noștri situându-se la mai puțin de jumatate din cifra realizată de noi“, a mai adăugat acesta.

În majoritatea rețelelor de retail modern în care sunt prezente produsele Laura Baldini,  firma Logitrade a devenit unul dintre furnizorii cei mai importanți din această categorie: Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Penny, Profi, Selgros. Clientele prietene Laura Baldini își pot procura produsele din peste 1.600 de puncte finale de vânzare din întreaga țară.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

Acest succes se datorează calității foarte bune a produselor, cunoașterii preferințelor cumpărătorilor, inovației permanente, diferențierii și politicii de preț bine gândită.

Marketingul inovator promovat de companie a facut ca brandul să dobândească un înalt grad de loialitate. Cu aproape 14.000 de fani, pagina de FB https://www.facebook.com/LauraBaldini.ro are cele mai multe ‘like’-uri din această categorie, în timp ce site-ul http://www.laurabaldini.ro/ contribuie și el la creșterea vânzărilor. La sporirea notorietății Laura Baldini au contribuit cele peste 1.500.000 de scrisori de dragoste primite de prietenele acestui brand, scrise de personalități precum Balzac, Hugo sau Napoleon, precum și colecția de curioziăți din lume, weekend-urile romantice în orașe europene de vis, reducerile instant și alte surprize plăcute oferite cumpărătoarelor.

 

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *