Începând cu aceasta lună, Alexandrion Grup România reduce prețurile, cu 3 luni înainte de scăderea accizei la alcool

Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, a luat decizia de a vinde, începând cu luna octombrie, la prețurile aferente accizei din noul Cod Fiscal. Măsura vine cu 3 luni înainte de intrarea în vigoare a Codului, care stipulează că valoarea accizei la alcool etilic va scădea cu 30%, de la 4.738 de lei/hectolitru de alcool pur, cât este în prezent, până la 3.306,98 lei/hectolitru.

1Deși potrivit noului Cod Fiscal reducerea prețurilor ar trebui să se resimtă începând cu luna ianuarie a anului 2016, Alexandrion Grup România este singurul productor local care face aceste modificări încă din luna octombrie.

“Este o decizie care se extinde la nivelul întregii piețe și care exprimă, în definitiv, susținerea noastră față de partenerii distribuitori, față de industrie și, nu în ultimul rând, față de consumatorul final, care va putea să cumpere produsele noastre, la un preț mai mic, cu 3 luni mai repede decât în mod normal. Cu alte cuvinte, vindem din octombrie cu prețurile din ianuarie.

Suma alocată acestui proiect va fi de cel puțin 2 milioane de euro, iar această decizie reconfirmă angajamentul pe care ni l-am luat față de partenerii noștri și față de consumatori”, a declarat domnul Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Grup România.

Măsura este luată în premieră la nivelul pieței și are rolul de a optimiza, în cel mai scurt timp cu putință, efectele Noului Cod Fiscal. Astfel, Alexandrion Grup România dă încă un semnal de suport față de mediul de afaceri mic și mijlociu și față de cei care, de peste 20 de ani, sunt consumatori fideli ai produselor din portofoliul companiei.

Alexandrion Grup România este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat. Valoarea totală a taxelor și impozitelor plătite în 2014 a fost de aproape 33 de milioane de euro, în timp ce primele 6 luni ale acestui an au fost aferente unor contribuții de peste 17 milioane de euro.

În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, afinata, vişinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Începând cu aceasta lună, Alexandrion Grup România reduce prețurile, cu 3 luni înainte de scăderea accizei la alcool

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: