Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Hochland România va trece la modelul de distribuție directă

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Hochland România va prelua distribuţia produselor sale de la partenerul actual, Whiteland Import Export SRL. Compania îşi va dezvolta propria forţă de vânzări în teritoriu şi va lucra direct cu retailerii din toată ţara.

Hochland 17“Timp de două decenii am colaborat cu succes cu partenerul nostru, Whiteland Import Export SRL, în sistem de distribuţie indirectă. De la începutul anului viitor intrăm într-o nouă etapă, aceea a distribuţiei directe. În fapt, este vorba despre un nou model de business, în contextul actual al pieţei. Acesta include dezvoltarea echipei de vânzări proprii Hochland România şi menţinerea cooperării cu Whiteland pe componente de servicii (logistică, merchandising şi BTL).

Tranziţia se va face în următoarele luni, conform unui plan pe care l-am pregătit îndelung, împreună cu Whiteland. Îi mulţumim partenerului nostru pentru drumul lung parcurs împreună, ne leagă multe satisfacţii şi mult respect”, a declarat Sorin Timuş, general manager Hochland România.

“Ambele companii sunt mulţumite de noul model de business şi sunt încrezătoare că parteneriatul va funcţiona cu acelaşi succes ca şi până acum. Este scenariul pe care l-am pregătit din timp, scenariul care a dus la modelul de business actual al Whiteland, axat pe servicii distincte de vânzare, logistică, BTL, IT şi suport ”, a declarat George Ştefănescu, general manager Whiteland Import Export SRL.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *