Next_Capitall

Incepe competitia oraselor pentru „Capitala Verde a Romaniei” editia 2011

In anul 2010, proiectul Umbrela Verde a activat zeci de mii de persoane si a implicat peste zece orase din tara, municipii resedinta de judet, care s-au inscris in cursa pentru titlul de „Capitala Verde a Romaniei”. Capitala Verde a Romaniei este o competitie adresata oraselor din Romania, si face parte din programul de responsabilitate sociala Umbrela Verde lansat de Tuborg in anul 2007, in parteneriat cu Minsiterul Mediului si Padurilor.

„Actiunile Umbrela Verde din acest an au inceput la finalul lunii aprilie chiar la Brasov, oras ce a primit titlul de „Capitala Verde a Romaniei” a anului 2010. Ne bucuram sa dam startul celei de-a doua editii a acestei competitii, care ne propunem sa atraga anul acesta cat mai multe orase. Tocmai de aceea, pentru 2011 competitia a fost deschisa tuturor oraselor din Romania, care se pot inscrie in 3 categorii de concurs special create.

2011 este anul voluntariatului in Europa, motiv pentru care vrem ca aceasta competitie sa mobilizeze cat mai multi oameni, intr-un efort comun al autoritatilor si al comunitatii de a deveni un exemplu pozitiv pentru incurajarea unui comportament civic responsabil.” a declarat Alina Bratu, Corporate Affairs Manager Tuborg Romania si coordonator Umbrela Verde.

Una dintre cele mai ample initiative dedicate protectiei mediului, campania „Capitala Verde a Romaniei” editia 2011 se va desfasura in intervalul 25 mai – 1 Decembrie si, spre deosebire de anul trecut, cand inscrierile se puteau face doar de catre municipiile resedinta de judet, acum cursa este deschisa primariilor tuturor oraselor din Romania.

In cadrul competitiei, orasele se pot inscrie intr-una dintre cele 3 categorii, in functie de numarul de locuitori ai orasului: categoria 1: sub 50.000 locuitori, categoria 2: intre 50.001 si 199.999 locuitori şi categoria 3: peste 200.000 locuitori.

Pentru a participa la concursul “Capitala Verde a Romaniei”, candidatii trebuie sa se inscrie prin completarea formularului special, disponibil gratuit pe site-ul www.umbrelaverde.ro, urmand sa primeasca apoi confirmarea inscrierii, telefonic sau prin intermediul unui e-mail.

Gala decernarii „Capitala Verde a Romaniei” va avea loc in luna Ianuarie 2012 în Bucuresti, unde vor fi invitati sa ia parte toti participantii concursului, membrii juriului si reprezentanti ai mass-media. In cadrul galei vor fi prezentate acţiunile fiecarui participant la campanie si va fi anuntat castigatorul „Capitala Verde a Romaniei”.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Incepe competitia oraselor pentru „Capitala Verde a Romaniei” editia 2011
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: