Înghețata Napoca va fi produsă în continuare la fabrica FrieslandCampina de la Baciu

friesland-campina-logoFrieslandCampina România anunță că a prelungit contractul cu Unilever România pentru producerea înghețatei Napoca în fabrica FrieslandCampina de la Baciu, până cel puțin la finele anului 2014.

„Fabrica FrieslandCampina din Baciu deține expertiza pentru a produce Napoca, un brand cu tradiție în România. Fabrica noastră din Baciu produce 45 de sortimente de înghețată Napoca, ce încântă adulții și copiii pe tot teritoriul României. În fabrica de la Baciu se produce înghețată de 40 de ani”, a declarat József Szász, Supply Chain Director Friesland Campina România.

În 2009, brandul Napoca a fost subiectul unei tranzacții între FrieslandCampina România și Unilever, potrivit căruia înghețata urma să fie produsă în continuare în fabrica din Baciu a companiei.

“Suntem mândri și bucuroși să avem în familia noastră un brand românesc cu o tradiție valoroasă. Acum, după 40 de ani, înghețata Napoca se face tot din lapte proaspăt, după aceeași rețetă naturală, chiar dacă gama de înghețate s-a dezvoltat foarte mult”, a declarat Anca Severin, Senior Brand Building Manager Refreshment, Unilever South Central Europe.

Fabrica FrieslandCampina România produce în fabrica de la Baciu unt, telemea, brânză topită, brânză de burduf și lapte de consum.

FrieslandCampina România este parte din compania olandeză FrieslandCampina, organizație cu tradiție în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate. FrieslandCampina este prezentă pa piața din România cu brandurile Napolact, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt, lapte praf, zer praf și gustări pe bază de lapte. FrieslandCampina România colectează laptele de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal și operează trei fabrici în România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Înghețata Napoca va fi produsă în continuare la fabrica FrieslandCampina de la Baciu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: