ZaharulOradea

Înotătorul Michael Phelps se retrage din sport și devine ambasador al Încrederii Head&Shoulders

Michael Phelps, cel mai prestigios și cel mai medaliat înotător din istorie, a anunțat, la doar două zile de la ultima sa competiție, noul său rol de ambasador al încrederii Head&Shoulders.

Sub aceasta nouă titulatură, înotătorul olimpic își va utiliza abilitățile dobândite de-a lungul carierei sale legendare pentru a antrena în drumul lor spre succes alte persoane aflate la începutul carierei sportive.

Referitor la parteneriatul cu P&G, Phelps a declarat: „Fără îndoială, sporturile solicitante din punct de vedere fizic, fie că vorbim de înot sau ciclism, necesită o doza extraordinară de încredere de sine. Aceasta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o pe parcursul întregii mele cariere, o regulă pe care am aplicat-o și în viața de zi cu zi, motiv pentru care consider că statutul de Ambasador al Încrederii se pliază perfect pe valorile mele. Să ajut copiii să își construiască acea încredere de care au nevoie pentru a-și îndeplini visele este, de departe, contribuția cea mai mare pe care aș putea să o am.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Înotătorul Michael Phelps se retrage din sport și devine ambasador al Încrederii Head&Shoulders

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: