Inovatie si Tehnologie in Industria Carnii la CARNEXPO 2011

Industria carnii din Romania organizeaza la Romaero Baneasa, in perioada 21-24 septembrie, Targul International al Carnii si Produselor din carne, ce se va desfasura sub denumirea generica CARNEXPO.

In cadrul expozitiei CARNEXPO vor avea loc o serie intreaga de evenimente ce vor atrage un numar extrem de mare de specialisti: “Targul de carne si preparate din carne CARNEXPO”, expozitia “Inovatie si Tehnologie in industria carnii”, “Conferinta internationala Future Meat Evolution” si “Adunarea generala a industriei carnii din Romania”.

CARNEXPO reuneste intr-un singur loc a toate companiile furnizoare din industria carnii, incepand de la furnizorii de materii prime, carne, condimente, membrane, aditivi, pana la furnizorii de utilaje si echipamente pentru abatorizare, transare, procesare, cantarire si ambalare.

In cadrul expozitiei “Inovatie si Tehnologie in Industria Carnii” vizitatorii vor avea posibilitatea sa intalneasca cele mai importante companii din domeniu, pentru care inovatia si tehnologia sunt doua segmente nelipsite in dezvoltarea industriei noastre. Aceasta expozitie ne va dezvalui ultimele tendinte si aparitii in ceea ce priveste evolutia tehnologiilor din industria carnii prin expunerea de utilaje si echipamente de ultima generatie dar si a celor mai bune oferte de la cei mai importanti furnizori din lume.

Participantii la CARNEXPO vor avea oportunitatea de a primi informatii tehnice si sfaturi utile de la cei mai buni profesionisti din tara si strainatate prezenti la targ si vor putea asista la demonstratiile practice ce vor fi organizate pe intreaga durata a expozitiei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,878 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Inovatie si Tehnologie in Industria Carnii la CARNEXPO 2011
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: