Ciocolată şi biscuiţi Premium pe piaţa din România, prin Inter Conecter

Compania timişoreană Inter Conecter, unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de dulciuri premium din România, readuce în atenţie gama de produse de ciocolată Premium Reber – Germania si  biscuiții Premium de la Kambly – Elveția.

Ciocolata Premium Reber aduce mai aproape lumea lui Mozart, cu savori autentice, marțipan gourmet, migdale de cea mai bună calitate, fistic Premium și înveliș fin de ciocolată, toate inspirate din creațiile marelui compozitor Mozart.

Peste 150 de ani de produse tradiționale Premium Reber

Inter Conecter Maestru în arta produselor de cofetărie, Peter Reber deschide în 1856, în Munchen, prima cafenea Reber. Curând, își face mulți adepți, datorită produselor făcute “în casă”, a dulciurilor și a cafelei, toate de cea mai bună calitate.

Astăzi, brandul Reber este la a 5-a generație de familie care respectă cu strictețe rețetele și valorile produselor Reber încă de la început. Devenit rapid lider în vânzarea de ciocolată Mozart la nivelul întregii țări, Reber pune stăpânire și pe sectorul Premium din piețele globale precum: SUA, China, Rusia, Austria, Ungaria și Elveția.

Producatorii germani produc peste 500.000 kg/zi de praline Mozart (faimoasele Mozart Kugeln), iar dorința lor este ca fiecare produs să ofere consumatorului o clipă de plăcere și relaxare în viaţa fiecăruia.

Colecţia de Crăciun 

Cutiile de specialități, pralinele, tabletele de ciocolată cu diferite umpluturi, faimoasele “pastete”, batoanele sau micile delicii, toate sunt disponibile în portofoliul companiei Inter Conecter. Colecția de Crăciun a fost lansată și livrată deja către clienții din toată țara: magazine specializate, online shop-uri, rețele de hypermarketuri, supermarketuri, benzinării și la companiile care produc cadouri corporate.

Inter Conecter importă în exclusivitate în România biscuiții Premium de la Kambly Elveția

Inter Conecter importă în exclusivitate pe piaţa din România biscuiţii premium Kambly, un alt brand cu tradiţie de peste 100 de ani.

Kambly, povestea

Povestea produselor Kambly începe în anul 1901 când Oscar R. Kambly pune bazele unei micuţe fabrici de producţie de biscuiţi. Biscuitele “Bretzeli”, fin şi crocant, cu textura uşoară ca o clătită, îşi păstrează reţeta şi astăzi, fiind în continuare cel mai apreciat produs din portofoliul Kambly.

În 1953, următoarea generaţie din familia Kambly dezvoltă compania, ducând-o la un alt nivel. Această devine bine cunoscută în toată Elveţia. Brandul Kambly este iubit şi apreciat de toată lumea, iar ascensiunea lui este iminentă.

În următorii ani, brandul devine cunoscut la nivel internaţional datorită celei de-a treia generaţie de iubitori de tradiţie şi biscuiţi – Kambly.

“O capodoperă în fiecare biscuite” – aceasta este promisiunea brandului Kambly – un mod de viaţă dedicat fiecărui consumator care face diferenţa între un produs deosebit şi un produs care îţi oferă o cu totul altă experienţă!

Calitatea supremă a acestor biscuiţi se regăseşte în fiecare sortiment, fie că e vorba de cel mai subţire biscuite din lume, de celebrul biscuite cu ciocolată fină care înfăţişează cel mai cunoscut vârf din Elveţia, Matterhorn, biscuiţii cu caramel sărat sau cei asortaţi din colecţia Primavera, care cuprinde mai multe specialităţi.

Calitate fără nici un compromis

Biscuiţii au devenit tot mai populari în rândul celor care apreciază produsele premium şi datorită materiilor prime folosite în procesul de producţie al acestor biscuiţi care sunt de cea mai înaltă calitate. Nu se folosesc conservanţi, arome artificiale, E-uri sau ingrediente modificate genetic.

Reţetele Kambly combină tehnologia actuală, de ultima generaţie, cu reţete tradiţionale de acum 100 de ani.

Materiile prime folosite sunt în cea mai mare parte de la furnizori locali, din valea Emmental, regiunea elveţiană cunoscută pentru laptele, caşcavalul, untul şi mierea de foarte bună calitate. Datorită faptului că cea mai mare parte dintre materiile prime sunt de origina elveţiană, ambalajele biscuiţilor “poartă” steagul Elveţiei – element care poate fi imprimat doar pe produse originale elveţiene care garantează tradiţia şi calitatea.

Inter Conecter a devenit importatorul acestor delicatese în România, din dorinţa de a pune la dispoziţia consumatorilor, pe lângă ciocolată Premium, şi biscuiţi de o calitate superioară.

Inter Conecter

Inter Conecter, unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de dulciuri premium reprezintă pe piaţă producători europeni de ciocolată de lux. În portofoliul de producători se numără Hamlet – Belgia Villars – Elveţia, Heillemann – Germania, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Abtey- Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Windel – Germania, Pralibel – Belgia, Reber – Germania, Les Chevaliers –Olanda.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Alina Voin – Director National de Vanzari – Tel: 0730.166.365, alina.voin@interconecter.rowww.interconecter.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *