Inter Conecter importă în exclusivitate în România biscuiții Premium de la Kambly Elveția

Compania timişoreană INTER CONECTER importă în exclusivitate pe piaţa din România biscuiţii premium Kambly, un brand cu tradiţie de peste 100 de ani.

INTER CONECTER, unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori de dulciuri premium reprezintă pe piaţă producători europeni de ciocolată de lux. În portofoliul de producători se numără Hamlet – Belgia Villars – Elveţia, Heillemann – Germania, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Abtey- Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Windel – Germania, Pralibel – Belgia, Reber – Germania, Les Chevaliers –Olanda.

Kambly, povestea

Povestea produselor Kambly începe în anul 1901 când Oscar R. Kambly pune bazele unei micuţe fabrici de producţie de biscuiţi. Biscuitele “Bretzeli”, fin şi crocant, cu textura uşoară ca o clătită, îşi păstrează reţeta şi astăzi, fiind în continuare cel mai apreciat produs din portofoliul Kambly.

În 1953, următoarea generaţie din familia Kambly dezvoltă compania, ducând-o la un alt nivel. Această devine bine cunoscută în toată Elveţia. Brandul Kambly este iubit şi apreciat de toată lumea, iar ascensiunea lui este iminentă.

În următorii ani, brandul devine cunoscut la nivel internaţional datorită celei de-a treia generaţie de iubitori de tradiţie şi biscuiţi – Kambly.

colaj 3“O capodoperă în fiecare biscuite” – asta este promisiunea brandului Kambly – un mod de viaţă dedicat fiecărui consummator care face diferenţa între un produs deosebit şi un produs care îţi oferă o cu totul altă experienţă!

Calitatea supremă a acestor biscuiţi se regăseşte în fiecare sortiment, fie că e vorba de cel mai subţire biscuite din lume, de celebrul biscuite cu ciocolată fină care înfăţişează cel mai cunoscut vârf din Elveţia, Matterhorn, biscuiţii cu caramel sărat sau cei asortaţi din colecţia Primavera, care cuprinde mai multe specialităţi.

Calitate fără nici un compromis

Biscuiţii au devenit tot mai populari în rândul celor care apreciază produsele premium şi datorită materiilor prime folosite în procesul de producţie al acestor biscuiţi care sunt de cea mai înaltă calitate. Nu se folosesc conservanţi, arome artificiale, E-uri sau ingrediente modificate genetic.

Reţetele Kambly combină tehnologia actuală, de ultima generaţie, cu reţete tradiţionale de acum 100 de ani.

Materiile prime folosite sunt în cea mai mare parte de la furnizori locali, din valea Emmental, regiunea elveţiană cunoscută pentru laptele, caşcavalul, untul şi mierea de foarte bună calitate. Datorită faptului că cea mai mare parte dintre materiile prime sunt de origina elveţiană, ambalajele biscuiţilor “poartă” steagul Elveţiei – element care poate fi imprimat doar pe produse originale elveţiene care garantează tradiţia şi calitatea.

Când vine vorba de ambalajele produselor Kambly, se ţine cont în primul rând de “protejarea” produsului fin din interior. Se folosesc doar materiale prietenoase cu mediul, din respect pentru natură şi pentru consumatori.

Inter Conecter a devenit importatorul acestor delicatese în România, din dorinţa de a pune la dispoziţia consumatorilor, pe lângă ciocolată Premium, şi biscuiţi de o calitate superioară.

Inter Conecter organizează Ziua Ciocolatei Elvețiene

Pentru a lansa această gama deosebită de biscuiţi în România, Inter Conecter organizează alături de producători elveţieni consacraţi, evenimentul Swiss Choco Day care are loc la Bucureşti, în 28 Septembrie, unde va fi prezent reprezentantul brandului Kambly.

Produsele Premium Kambly sunt deja disponibile la comandă, şi vor fi în curând prezente pe rafturile magazinelor.

Produsele Premium Kambly se adresează în primul rând magazinelor de dulciuri/ciocolateriilor, magazinelor specializate, magazinelor online specializate şi reţelelor mari de magazine din România care apreciază şi promovează produsele premium.

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Alina Voin – Director National de Vanzari – Tel: 0730.166.365, alina.voin@interconecter.ro, www.interconecter.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *