Inter Conecter importă în exclusivitate ciocolata elvețiană Villars – brand cu tradiție din 1901

Compania timişoreană INTER CONECTER importă în exclusivitate pe piaţa din România ciocolata elvenţiană Villars, un brand cu tradiţie de peste 100 de ani.

INTER CONECTER este importator şi distribuitor de ciocolată premium de peste 5 ani pe piaţa din România, reprezentând pe piaţă producători europeni de ciocolată de lux. În portofoliul de producători se numără Lindt/Hofbauer, Heillemann – Germania, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Abtey- FR , Hamlet – Belgia, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Gunz – Austria, Windel – Germania, Pralibel – Belgia, Reber – Germania, Chocotime – Grecia , Villars – Elveţia.

Villars

Povestea produselor Villars începe în 1901 când a fost fondată prima fabrică de ciocolată de către Wilhelm Kaiser în Villars-sur- Glane, o regiune bine-cunoscută din Elveţia pentru calitatea păşunilor.

Datorită calităţii extraordinare a produselor, afacerea Villars creşte rapid. În 1930, se atestă la nivelul întregii ţări faptul că laptele provenit de la vacile care pasc în regiunea Villars este de cea mai înaltă calitate, acestea devenind un simbol al calităţii în toată Elveţia.

2

În 1935, începe producţia de ciocolată elveţiană cu interior lichid din diverse băuturi sofisticate, iar în 1950 se deschid primele ciocolaterii Villars.

Mai apoi, istoria îşi urmează cursul firesc, afacerea cu ciocolată creşte simţitor, devenind astăzi un etalon în materie de produse premium elveţiene.

Materiile prime folosite de către specialiştii Villars sunt de cea mai bună calitate; se folosesc boabe de cacao din cele mai cunoscute regiuni ale lumii şi se utilizează exclusiv lapte elveţian, produs de vitele care pasc în regiunea muntoasă Villars.

În portofoliul de produse Villars se regăsesc ciocolate cu lichior, cutii de praline, ciocolate fără zahăr, îndulcite cu extract de Stevia, ciocolate cu migdale, portocale, boabe de cafea, nuci, napolitane, cutii metalice cu delicatese şi multe alte produse Premium.

Întregul catalog cu produse Villars îl puteţi consulta AICI.

Produsele Premium Villars se adresează în primul rând magazinelor de dulciuri/ciocolateriilor, magazinelor specializate, magazinelor online specializate şi reţelelor mari de magazine din România care dispun de spaţiu la raft dedicat produselor premium din ciocolată.

Produsele se vor regăsi în reţeaua de benzinării OMV, urmând să fie listate şi în hypermarketurile Carrefour şi Auchan. De asemenea, gama Villars este prezenţa şi în comerţul tradiţional, prin intermediul distribuitorilor zonali şi naţionali.

Pentru mai multe informatii accesati pagina web: www.interconecter.ro

Contact INTER CONECTER – Timişoara: Daniel Preunca, Director de Marketing – Tel: 0723.171.474 sau adresă de e-mail: office@interconecter.ro – www.interconecter.ro.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *