Interbrands Orbico devine cel mai important jucător pe piața de distribuție FMCG din România, odată cu finalizarea fuziunii

Din această lună, Interbrands Orbico devine cel mai important jucător pe piața de distribuție FMCG din România, odată cu finalizarea fuziunii celor două companii. Astfel, noua companie aduce clienților un portofoliu integrat care însumează peste 200 de branduri și 12,000 de produse din categorii precum tutun, parfumerie, uz casnic, alimentare și non-alimentare.

Interbrands OrbicoPrintre partenerii din portofoliul Interbrands Orbico se numără Philip Morris, Procter & Gamble, Bolton (Rio Mare), Lindt, Kellogg’s (Pringles), Duracell, Fater (Ace), Klintensiv, Dalli (Bonux), Tchibo, Wella, Coty, Converse, Revlon.

Managementul companiei reunește membri cu competențe profesionale în marketing, vânzări și logistică, respectiv Ioana Boghenco – Președinte al Consiliului de Administrație și Director General, Ivanka Ivanova – membru al Consiliului și Director Operațiuni, și Laurențiu Lăcătușu – membru al Consiliului și Director Comercial.

„Suntem încrezători în noul început, în oportunitățile create de această unire de forțe, atât în beneficiul partenerilor noștri, cât și al companiei. Misiunea noastră este să aducem valoare pentru oamenii noștri, parteneri, clienți, consumatori și societate, oferind soluții complete, pregătite pentru viitor, în industriile de FMCG și Beauty.

<Suntem mai puternici împreună>, aceasta este deviza noastră. Aducem valoare prin soluțiile digitale și logistice oferite, printr-o gamă foarte largă de produse de calitate și o viziune bazată pe performanță.

Principalele beneficii ale fuziunii constau în utilizarea la potențial maxim a sinergiilor, cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii serviciilor, modernizarea proceselor și a sistemelor, eficientizarea capacităților logistice și maximizarea potențialului canalelor de distribuție pentru toate brandurile din portofoliu”, a spus Ioana Boghenco, Director General al Interbrands Orbico.

Trei mari direcții de dezvoltare

Compania vizează trei mari direcții de dezvoltare pentru viitorul apropiat: lansarea platformei digitale business-to-business, automatizarea fluxurilor și capabilităților logistice și implementarea unor noi modele de business conexe distribuției convenționale.

Totodată, atenția la nevoile angajaților reprezintă o prioritate, astfel încât cei peste 2,000 de angajați ai companiei vor putea beneficia de noi oportunități de specializare și dezvoltare profesională, atât la nivel local, cât și regional, în vederea motivării continue a organizației.

Vânzările Orbico Group, până la acest moment, la nivel european, sunt de aproximativ 3 miliarde de euro, dintre care 800 de milioane de euro sunt generate de piața din România. Obiectivul Interbrands Orbico este de a depăși pragul de 1 miliard de euro în perioada următoare.

Interbrands

Înființată în 1993, Interbrands a devenit cea mai importantă companie de distribuție FMCG din România, partenerul și distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuți producători de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle,  British American Tobacco, Philip Morris, Danone, etc.

Din anul 2012 compania a început să producă propriile branduri: Naturalesse, Ops, Bono, Estime. Interbrands asigură servicii integrate de management al lanțului logistic, acoperind toată aria de activități specifice: de la import, logistică, merchandising și promovare, până la distribuție, vânzare și încasarea banilor, transport și livrare la clienții finali (retaileri sau consumatori).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *