Învingătorii preferă Carlsberg: campania Join the Greats și-a desemnat câștigătorii

Carlsberg continuă și în 2015 direcția tradițională de comunicare în ceea ce privește fotbalul, o asociere care durează de zeci de ani la nivel global.

CSB Join the Greats 4

În România, și în întreaga lume, Carlsberg oferă anul acesta fanilor adevărați cea mai frumoasă experiență pe care aceștia și-o pot dori: oportunitatea de a juca un meci de fotbal pe stadionul Anfield și de a face cunoștință cu legendele FC Liverpool.

Campania Join the Greats a curprins două etape. În prima etapă, în perioada 16 martie-29 martie 2015, toți fanii români ai fotbalului au fost invitați să se înscrie pe www.jointhegreats.ro pentru a avea șansa de a câștiga marele premiul pus la bătaie de Carlsberg. Cunoștințele acestora au fost testate în cadrul unui concurs care a cuprins un set de 50 de întrebări referitoare la Premier League. Primii zece participanți care au acumulat cel mai mare punctaj au trecut în etapa următoare.

Cea de-a doua etapă s-a desfășurat în perioada 4-5 aprilie 2015 și a presupus testarea aptitudinilor fizice ale semifinaliștilor și punctarea lor de către comisia de jurizare. Primii trei care au înregistrat cel mai mare punctaj au fost desemnați câștigători și vor merge în perioada 1-4 mai 2015 la Liverpool.

Pe data de 2 mai, aceștia vor merge pe stadionul Anfield la meciul dintre Liverpool FC și Queens Park Rangers, pentru ca în ziua următoare să participe în calitate de jucători la un meci amical organizat pe același stadion.

Carlsberg a vrut să le ofere căștigătorilor români o experință completă și memorabilă, pe care să o aprecieze ca fani adevărați ai fotbalului.

Sunt foarte fericit că sunt printre cei trei câștigători care vor merge la Liverpool! Este o șansă unică de a-l vedea pe Stevie G. în ultimul său sezon. Cred că este un liant între vestiar, tribună și atmosfera euforică de acolo. Mulțumesc, Carlsberg!”, spune Lupu Robert Șerban, unul dintre câștigători.

Din România, Carlsberg va trimite la Liverpool trei câștigători care vor trăi o experiență de cinci stele. Lupu Robert Șerban, Coman George Alexandru și Oprea Valentin Daniel vor avea parte de o experiență completă pe stadionul Anfield și vor avea șansa să-i cunoască pe unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume.

Carlsberg a pregătit pentru aceștia și o cină cu totul specială la care vor participa și câteva dintre legendele Liverpool FC.

Activarea locală a brandului Carlsberg face parte din campania globală Join the Greats prin care este pus în valoare parteneriatul dintre Carlsberg și FC Liverpool. Asocierea dintre Carlsberg și fotbalul internațional are o istorie de zeci de ani, de-a lungul timpului ideologia Carlsberg îmbinându-se perfect cu fotbalul de performanță.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *