Ivaylo Naydenov a fost numit în funcția de Director General pentru Mondelez România

Mondelez România a anunţat astăzi, 11 martie 2015, numirea unui nou Director General. Începând din luna martie 2015, Ivaylo (Ivo) Naydenov a fost numit în funcţia de Director General pentru Mondelez România, Bulgaria şi pieţele din Estul Adriaticii. Ivo îi urmează lui Gerard Chandran, care a decis să părăsească compania.

Ivaylo NaydenovIvo s-a alăturat companiei Mondelez Bulgaria în 2004. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, Ivo a deţinut mai multe funcţii cu atribuţii importante în calitate de Director de Vânzări şi Marketing în Bulgaria. În timpul mandatului său, Ivo a introdus o nouă politică comercială de succes şi a consolidat sistemul de distribuție. Astfel, a reuşit să acumuleze experiență în mai multe domenii de activitate.

La începutul anului 2013, a preluat funcţia de Director General Mondelez Bulgaria având atribuţii sporite, şi a reuşit să dezvolte compania cu succes la nivelul ţării, alături de echipa sa, axându-se pe consolidarea organizației locale şi pe stimularea dezvoltării afacerii, a mărcilor importante, Milka şi Jacobs.

Înainte de a se alătura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley și Strauss.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Ivaylo Naydenov a fost numit în funcția de Director General pentru Mondelez România”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 9 - 13 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *