Jack Daniel`s a pregătit o selecție de cadouri elegante

Ca în fiecare an, Jack Daniel`s a pregătit o selecție de cadouri elegante, pe placul cunoscătorilor. Printre produsele din gama de sărbători se regăsesc următoarele produse:

Set cadou Gentleman Jack cu 2 pahare

Gentleman Jack este singurul whiskey din lume filtrat de două ori prin cărbune de arţar, o dată la început şi încă o dată la maturitate, pentru un gust şi o fineţe aparte. De altfel, această băutură este învechită timp de patru ani în butoaie speciale, astfel încât să atingă standardele de calitate Jack Daniel’s. Gentleman Jack are culoarea chihlimbarului şi un gust complex, subliniat de notele delicate de vanilie, stejar şi porumb, remarcându-se prin bogăţie, fineţe şi calitate incontestabilă.  Cadoul este dedicat barbaților clasici cu gusturi rafinate și conservatoare.

Set cadou Single Barrel cu 2 pahare

Jack Daniel’s Single Barrel aduce  posibilitatea de a gusta whiskey-ul dintr-un singur butoi și de a aprecia diferențele subtile ce apar în procesul de maturare. Acestea sunt determinate nu numai de perioada de maturare, ci și de locul unde se află fiecare butoi în depozit. Butoaiele situate la etajele superioare ale depozitelor aduc un caracter mai puternic, o aromă mai bogată și o culoare mai intensă whiskey-ului.

Set cadou Jack Daniels cutie premium cu 2 pahare/ Set cadou cutie simplă cu 2 pahare

Orice sărbătoare trebuie petrecută alături de un clasic Jack Daniel`s. O sticlă de whisky Jack Daniel’s Old No. 7 se numară printre dintre cele mai cunoscute whiskey-uri din lume. Maturitatea acestui whiskey se reflectă în culoarea arămie, în aroma uşor dulceagă cu note de caramel, vanilie şi cărbune. O băutură de tradiţie, un malţ inegalabil, un Tennessee Whiskey veritabil, închinat desfăţului simţurilor domnilor rafinaţi. Apa care stă la baza acestei băuturi este trecută prin filtre din cărbune de lemn de arţar lungi de 3 metri. Porumbul, secara şi orzul alcătuiesc alături de această apă un amestec cu totul special, urmând ca tăria să îşi dezvăluie valoarea prin învechire, cel puţin patru ani, în butoaie de stejar.

Winter Jack – cea mai nouă băutură de sezon

Lansat în noiembrie, Winter Jack este primul lichior care are în compoziția sa, Jack Daniel`s. Acest lucru înseamnă că Winter Jack conține whiskey care trece prin același proces de maturare, același sistem de filtrare, picătură cu picătură prin câțiva metri de cărbune de arțar dulce. Cu baza perfectă de whiskey, băutura are aroma Crăciunului datorită mixului de arome precum cele de măr condimentat cu scorțișoară și cuișoare. Aceste mirodenii transformă gustul original al clasicului Jack Daniels No.7 în cel al unei ierni perfecte. Winter Jack se consumă fierbinte.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *