JBC EDEN extinde gama Melitta cu noul produs Montana

Începând cu luna viitoare, partenerul exclusiv pentru Melitta Kaffee GmbH în România, JBC EDEN SRL, extinde gama de cafea Melitta cu noul produs Montana.

„Am decis să facem acest pas după ce am analizat rezultatele foarte bune obţinute în primul semestru din 2012. Faţă de aceeaşi perioadă din 2011, am reuşit să creştem considerabil atât cota noastră de piaţă, în segmentul cafelei macinate, cât şi volumul absolut al vânzărilor, produsul cu cel mai mare succes find Melitta Auslese, la 500g, cu amestecul ei perfect echilibrat şi caracterul său plin de temperament.

Feedback-ul primit de la consumatorii cafelei Melitta este integral pozitiv”, declară Caroline Selea, director economic JBC EDEN SRL. „Aşadar suntem siguri că piaţa este mai mult decât pregatită şi pentru o cafea elegantă şi nobilă care se ridică la înalta şi renumita calitate germană”.

Melitta Montana este o cafea obţinută numai din nobile boabe de cafea, 100% Arabică, cultivate în cele mai alese zone montane, care rasfaţă cu o eleganţă şi rafinată calitate. Gustul voluptuos al fiecarei ceşti de cafea însufleţeşte simţurile într-un mod inspirat.

Savoarea perfectă este deviza pentru Melitta Kaffee, începand din 1908, cand Melitta Bentz a inventat primul filtru pentru cafea şi a pus, prin aceasta, baza pentru savurarea modernă a unei cafele.

Prin competenţă, experienţă, ambitie, talent inventiv şi o iubire mare pentru produs, Melitta a reuşit, de atunci şi până azi, să facă „din cafea o plăcere”, oferind consumatorilor şi iubitorilor de cafea doar cea mai înaltă calitate şi o savoare unică.

2performant.com

Un comentariu la „JBC EDEN extinde gama Melitta cu noul produs Montana”

  1. ALBERT KELEMEN

    Noi comercializam amaroy si melita de cind am observat preturi atragatoare la selgros si la metro , e departe de noi ,rareori primimi dar e foarte bine si asa ca le plac oamenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *