JBC EDEN – importator oficial pentru cafeaua Amaroy în România

Compania JBC EDEN SRL, cu sediul operaţional în Sibiu, are deja o experienţă de peste 6 ani în comercializarea cafelei, fiind importator şi distribuitor unic şi pentru brandurile Melitta Kaffee si GRANDOS.

De la începutul acestui an JBC EDEN a reuşit să adauge în portofoliul său un alt brand important: cafeaua Amaroy Extra, parafând contractul cu producatorul german Aldi Süd GmbH şi obţinând astfel statutul de importator unic al acestui brand în România.

“Prin colaborarea directă cu producătorul cafelei Amaroy putem asigura clienţilor noştri achiziţionarea produsului original la cel mai bun preţ din piaţă şi sustinerea necesară pentru acţiuni promoţionale. Am început colaborarea cu mai multe reţele naţionale şi multinaţionale importante, iar vânzările obţinute până în prezent ne arată succesul foarte mare pe care îl are cafeaua Amaroy în rândul consumatorilor”, declara Dr. Julius Heinrich Selea, Directorul General JBC EDEN.

“Pana la începerea colaborarii noastre oficiale cu Aldi Süd GmbH, cafeaua Amaroy se putea aducea în ţară doar pe căi “neoficiale” (cu sacosa) sau “semi-oficiale”, producând statului român daune financiare de milioane de euro prin ne-plata accizelor şi TVA-ului , declară Caroline Selea, Director Economic JBC EDEN.

Conform unui studiu GfK România cafeaua Amaroy este situată între primele 3 mărci în topul consumului casnic de cafea.

JBC Eden este unic importator al brandurilor Melitta Kafee, Grandos şi Mestemacher, fiind furnizor al principalelor reţele naţionale şi internaţionale de magazine din România.

2Performant

Un comentariu la „JBC EDEN – importator oficial pentru cafeaua Amaroy în România”

  1. Katalin-Maria Toth

    Buna ziua,

    Cu tot respectul pentru Dl. si D-na Selea, avand in vedere cele declarate de dansii, trebuie sa mentionez, faptul ca brandul Amaroy Extra este prezent legal si cu toate taxele achitate, inca de la sfarsitul anului 2008, fiind introdusa in tara si comercializata de catre GOLDIM SRL, avand in vedere conditiile pietei libere, chiar daca dansii sunt primii care au reusit sa incheie un contract direct cu societatea detinatoare si producatoare al acestui brand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *