Johnnie Walker Black Label la centenar

Anul acesta se implinesc 100 de ani de la aparitia brand-ului de scotch whisky Johnnie Walker Black Label. Momentul este marcat de producator prin lansarea editiei centenare limitata Black Label, intr-o sticla neagra, lucioasa si sobra. Eticheta pastreaza inclinarea, sugerand mesajul : vechi de 12 ani iar branding-ul Black Label este suflat in aur.

Multe suflete a incalzit si inveselit de la 1909 incoace, atunci cand a luat fiinta acest brand, actualmente brand de renume mondial. Johnnie Walker este cel mai popular whisky din lume, comercializandu-se in peste 200 de tari in volum de cca 16,5 milioane de cutii pe an. Gama Johnnie Walker scotch whisky cuprinde brandurile : Red Label ( FULL OF CARACTER ), Black Label ( HIDDEN DEPTHS ), Green Label ( A BLENDED MALT ), Gold Label ( PURE INDULGENCE ), Blue Label ( RARE AND EXCLUSIVE ) si Swing ( A SCOTCH MOVEMENT ).

Pentru doritori, conform revistei Magazinul Progresiv, Black Label Centenary va fi disponibil in retelele de magazine Metro, Selgros si real, dar si in magazinele selectionate: liqueur store-urile din intraga tara.

La multi ani Johnnie Plimbaretul Black Label !

2performant.com

5 comentarii la „Johnnie Walker Black Label la centenar”

  1. Pingback: uberVU - social comments

  2. La multi ani si multa sanatate lu’ Ionica, si sa stii ca io nu-s mofturos precum altii, daca zici ca faci cinste cu un Johnnie, poti conta pe mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *