Johnnie Walker dă startul campaniei „Join the Pact”

  • de

Johnnie Walker, cel mai mare brand de Scotch whisky din lume, anunță lansarea unei campanii promoționale inedite, prin care 6 consumatori români vor beneficia de o experiență unică: o cursă la bordul mașinii Join the Pact Caparo T1, alături de dublul campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen.

JW-Join the Pact-Promotie

Pentru a se înscrie în promoție, consumatorii trebuie să trimită prin SMS codul unic de pe sticlele de Johnnie Walker la numărul 1723. Promoția face parte din campania locală Johnnie Walker Join the Pact și este valabilă în hypermarketurile din toată țara, în perioada 1 – 30 mai.

Cei 6 câștigători vor fi anunțați prin tragere la sorți în data de 31 mai 2013 și vor avea șansa să se bucure în cadrul unui eveniment special organizat în 5 iunie de o cursă alături de Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublul campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, la bordul mașinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, care atinge 100 km/h în numai 5 secunde și depășește 1000 CP/tonă.

Mika Hakkinen va veni în București pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”.

“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Consumatorii români sunt invitați să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *