Next_Capitall

„Join the Pact”, campania globală Johnnie Walker, a ajuns și în România

Caparo T1-2Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1™, cu echipa McLaren, este astăzi pentru prima dată în București pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”, ca parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să își ia un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, mesajul campaniei, “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”, a ajuns la peste un milion de consumatori români, prin diverse canale de promovare: TV, online și media tradițională.

Astăzi, începând cu ora 17:30, în cadrul unei curse cu circuit închis care va avea loc în Băneasa Shopping City din București, Mika Häkkinen va face o demonstrație la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, aceasta fiind o ocazie unică pentru fani de a urmări abilitățile de conducere și control ale unei adevărate legende a sporturilor motorizate. Câștigătorii promoției Join the Pact, alături de alte personalități, vor avea șansa să se bucure de o cursă la bordul mașinii Caparo T1, alături de Mika, urmărindu-i de aproape precizia și tehnica specială de pilotaj.

Diageo, lider mondial pe piața distribuitorilor de băuturi premium și producătorul Johnnie Walker, alături de PPD România, partenerul exclusiv al Diageo pe piața din România, au dezvoltat campania Join the Pact, ca parte a angajamentului de a promova consumul responsabil de alcool.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » „Join the Pact”, campania globală Johnnie Walker, a ajuns și în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: