Kandia Dulce primește titlul de Furnizor al Casei Regale a României

Începând cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Peleș.

Kandia Furnizor La Casa RegalaColaborarea dintre Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, și Casa Regală a României a debutat cu momentul în care compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

“ Kandia Dulce caută să păstreze și să ducă mai departe gustul specific românesc, ca parte a identității noastre. Dulciurile pe care compania le produce astăzi vor ajunge să fie considerate dulciurile tradiționale ale românilor peste generații. Pentru aceste motive, Majestatea Sa Regele decide acordarea titlului de Furnizor Regal pentru ciocolată, pentru următorii 3 ani.”, declară Radu Ghina, consilier la Casa Majestății Sale Regelui.

Din 1890 si până în prezent, povestea Kandia Dulce reprezintă mai mult decât produse din ciocolată autentică: valorile unor generații care privesc cu nostalgie către trecut, dar, mai ales, cu prospețime către viitor. Produsele Kandia Dulce unesc ani întregi de povești românești; legătura este una specială, și rezonează puternic cu valori desprinse din ADN-ul național: mândria locală și curajul pentru fapte mari.

Atât prin tehnologia de producție, cât și prin procesele derulate la nivelul resurselor umane, Kandia Dulce are o abordare modernă, care o plasează în fruntea producătorilor locali de ciocolată.

Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României în imediata apropiere a Zilei Naționale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Kandia Dulce, certificând calitatea excepțională a produselor care ies zilnic de pe porțile fabricilor noastre. Gestul Casei Regale deopotrivă ne onorează și ne responsabilizează.”, declară Mihai Georgescu, Director General Kandia Dulce.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Kandia Dulce primește titlul de Furnizor al Casei Regale a României

Spune-ți părerea

  1. […] cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I al […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: