Kandia Dulce va avea un nou Director General

Începând din luna septembrie a anului 2013, Kandia Dulce, compania care comercializează branduri precum Rom, Măgura, Primola, Kandia sau Laura, va avea un nou Director General, în persoana d-lui Mihai Georgescu, fost Director General al Wrigley în România și în regiunea Balcani.

Mihai GeorgescuDl. Georgescu este un manager cunoscut pe piața de FMCG, începându-și cariera în anii ‘90. El a lucrat pentru compania Wrigley încă din 1992, fiind responsabil de regiunea Balcani și acoperind România, Bulgaria, Macedonia etc. De asemenea, timp de câțiva ani, el s-a ocupat și de business-ul Wrigley în Polonia.

Înainte de Kandia Dulce, Dl. Georgescu a fost vicepreședintele grupului Grivco.

Începând din luna ianuarie a anului 2013, când în cadrul Kandia Dulce au avut loc mai multe schimbări organizaționale – și până în luna septembrie, managementul companiei Kandia a fost asigurat de Gerald Neumair, Președintele Consiliului de Administrație, cu titlul de Director General interimar.

Portofoliul actual de produse al Kandia Dulce include brandurile Rom, Măgura, Primola, Kandia, Laura, Novatini, Cremita, Sugus și Silvana. Având deja o poziție de lider în rândul producătorilor locali de ciocolată, biscuiți și produse zaharoase, compania este focusată pe segmentul mainstream atât pe piața din România, cât și în piețele externe unde este prezentă prin produsele sale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Kandia Dulce va avea un nou Director General
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: