Kraft Foods lansează pe piața din România un nou sortiment de biscuiți sărați, TUC Smântână și Ceapă

Kraft Foods lansează pe piaţa din România un nou sortiment de biscuiţi săraţi, TUC Smântână şi Ceapă. Produsul se diferenţiază de snacks-urile tradiţionale prin conţinutul bogat de cereale şi aportul redus de grăsimi datorat procesului de coacere, şi nu prăjire, prin care este obţinut.

Portofoliul TUC în România cuprinde 3 arome: original, brânză, ardei, cu 2 gramaje: 21g şi 100g.

Fiecare pachet de TUC Smântână şi Ceapă (100g) conţine 27 de biscuiţi săraţi şi crocanţi, copţi în cuptor, cu aromă de smântână şi ceapă. Noii biscuiţi TUC reprezintă gustarea ideală pentru a-ţi potoli foamea între mese, iar datorită texturii uşoare şi crocante se topesc în gură, gustul lor fiind unic.

„Prin introducerea pe piaţă a noului sortiment continuăm consolidarea poziţionării TUC drept cel mai gustos snack, mereu la îndemână, ce înlocuieşte senzaţiile de foame cu momente unice de relaxare şi plăcere. Pe piaţa snacks-urilor, categoria produselor cu smântână şi cu ingrediente adăugate (ceapă sau verdeaţă) este pe locul 4 în topul preferinţelor consumatorilor români, după cele cu sare, brânză şi ardei. Sperăm ca noul TUC să fie apreciat de către consumatorii de snacks-uri sărate, la fel cum sunt şi celelalte sortimente din portofoliu”, declară Svetlana Macrinici, Brand Coordinator Biscuits, Kraft Foods România.

Campania de susţinere a produsului va include TV tag, print, degustări în magazine şi materiale promoţionale dedicate.

Biscuiţii săraţi TUC, una dintre cele mai importante mărci internaţionale ale Kraft Foods, au fost lansaţi pentru prima oară în România în iunie 2010 sub sloganul “Mereu gustos, mereu la’ndemână“ şi au atins rezultate spectaculoase: în mai puţin de 1 an de la lansare au devenit lideri detaşaţi în segmentul în care activează, cel al biscuiţilor săraţi (crackers).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Kraft Foods lansează pe piața din România un nou sortiment de biscuiți sărați, TUC Smântână și Ceapă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: