ZaharulOradea

Kraft Foods va fuziona cu Heinz și va crea al 5-lea cel mai mare producător alimentar mondial

Compania Kraft Foods a fost de acord să fuzioneze cu compania Heinz într-o afacere care va crea cel de-al treilea cel mai mare grup alimentar din SUA şi al cincilea cel mai mare la nivel mondial, conform publicaţiei The Telegraph.

kraftheinzGrupul nou format, care va fi numit Kraft Heinz Company, va aduce sub aceeaşi umbrelă o serie de branduri bine-cunoscute, printre care: Philadelphia, Capri Sun și ketchup-ul Heinz.

Tranzactia a fost pusă la cale de către proprietarii miliardari ai Heinz, compania braziliană de private equity 3G Capital și Warren Buffett, proprietarul Berkshire Hathaway.

Controlul Companiei Kraft Heinz Company va fi împărțită în proporţiile de 51/49 între Heinz și acționarii actuali Kraft.

Foto

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Achizitii » Kraft Foods va fuziona cu Heinz și va crea al 5-lea cel mai mare producător alimentar mondial
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Kraft Foods a fost de acord să fuzioneze cu compania Heinz într-o afacere care va crea cel de-al treilea cel mai mare grup alimentar din […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: