Next_Capitall

La aniversarea a 165 de ani de la nașterea lui, Jack Daniel te trimite în America

În septembrie Mr. Jack și toți cei care fac lucrurile în felul lor sunt sărbătoriți. Cei 165 de ani care se împlinesc, anul acesta, de la nașterea sa ne oferă prilejul oportun pentru a celebra poveștile autentice despre reușită.

JD-Bday-2015-KeyVisualCălăuzit de pasiunea de a face întotdeauna lucrurile conform principiilor sale temeinice, Mr. Jack a devenit un personaj legendar. Prin fiecare pas al traiectoriei sale, Jack a demonstrat că a fost un vizionar, transformând modul său de a face lucrurile un reper: de la metoda prin care se produce whiskey-ul ce-i poartă numele, până la design-ul pătrat al sticlei sau asocierea Jack Daniel`s cu muzica, a doua sa mare pasiune.

Povestea lui Mr. Jack va rămâne întotdeauna o sursă de inspirație pentru prietenii săi care apreciază un pahar cu whiskey bun. De aceea anul acesta întâmpinăm cu bucurie ocazia de a ridica un pahar în cinstea celor care, la fel ca Jack Daniel, au făcut lucrurile în felul lor.

Din 15 septembrie, poveștile autentice sunt recunoscute și premiate pe www.jackdaniels.com/romania cu un drum spre America, în Lynchburg, Tennessee, acolo unde își are originea moștenirea lăsată de Mr. Jack.

Pornind de la însăși povestea lui Mr. Jack și continuând cu poveștile unor persoane cunoscute din muzică, antreprenoriat sau cultura, platforma online de storytelling pune la dispoziție, asemenea unei scene, un loc în care oamenii cu spirit independent, lipsiți de constrângeri povestesc sincer despre cum și-au găsit întotdeauna calea, indiferent de obstacole, și despre cum au făcut lucrurile după propriile reguli.

This September, we celebrate those who do it their way.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » La aniversarea a 165 de ani de la nașterea lui, Jack Daniel te trimite în America

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: