“La Doi Pasi” a ajuns la 200 de magazine deschise

  • de

În doar două luni de la startul oficial al programului, reţeaua „La Doi Pasi” cuprinde deja 200 de magazine deschise.

 Începând cu luna martie 2012, peste 120 magazine de pe piaţa românească s-au alăturat francizei de comerţ tradiţional, adăugându-se celor 80 magazine „La Doi Pasi” deja funcţionale la acel moment. Fiecare magazin poartă însemnele francizei şi este amenajat conform celor mai înalte standarde de merchandising, cu ajutorul specialiştilor METRO Cash & Carry România.

Este o evoluţie la care ne aşteptam, având în vedere succesul magazinelor pilot implementate anterior şi numărul mare de solicitări primite, în special după evenimentul METRO EXPO. Suntem încrezători în succesul acestui program, tocmai pentru că a fost conceput în aşa manieră încât să reprezinte un suport real pentru micii comercianţi independenţi”, a declarat Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România.

Franciza „La Doi Pasi” oferă revânzătorilor şansa de a face parte dintr-o reţea naţională de acest gen, beneficiind de numeroase avantaje care îi ajută în creşterea competitivităţii pe piaţă (de exemplu: cursuri de instruire, consultanţă pe toată perioada desfăşurării parteneriatului şi asistenţă în programele de marketing, toate oferite de către METRO Cash & Carry România).

Spre deosebire de modelele obişnuite de franciză, programul „La Doi Pasi” permite proprietarilor de magazine să-şi păstreze independenţa financiară şi operaţională, pe durata întregii colaborări. METRO Cash & Carry România reuşeşte, astfel, să construiască un parteneriat de durată şi reciproc avantajos cu comercianţii independenţi.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *