La Fantana preia distribuția Lavazza în România

La Fantana, lider al pieţei de aprovizionare cu apă în sistem watercooler şi purificator din România şi Serbia, a achiziţionat compania Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza în România. La Fantana va oferi astfel clienţilor săi, pe lângă servicii şi produse personalizate de furnizare a apei, şi o gamă completă de produse din cafea.

Lavazza Training Center-BucAchiziţia se înscrie în strategia generală a companiei La Fantana de consolidare a prezenţei pe piaţă şi de extindere a portofoliului de servicii şi produse.

Prin această achiziţie La Fantana preia 9.500 de aparate de cafea, care se adaugă celor 110.000 de watercoolere deservite în prezent.

”Strategia noastră este de a integra permanent produse şi servicii noi, astfel încât să surprindem aşteptările clienţilor noştri. Avem o reţea de distribuţie extinsă şi eficientă, care ne permite să dezvoltăm noi direcţii. Preluarea distribuţiei Lavazza este un prim pas, care marchează începutul unei etape noi în evoluţia companiei”, a declarat Cristian Amza, Chairman of The Board La Fantana Group.

La Fantana a raportat o cifră de afaceri de 29 milioane de euro în 2013 în Romania şi Serbia şi are un portofoliu de peste 40.000 clienţi. Blue Coffee Service a înregistrat în anul 2013 o cifră de afaceri de 9,7 milioane de euro şi are 82 de angajaţi.

Lavazza este astăzi unul dintre cele mai importante branduri de cafea din lume, prezent în peste 90 de ţări.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *