Lansări de produse: NESQUIK Opti-Start, Colgate Max White One Optic și Pepsi Ginga (P)

Începând din această săptămâna, vom publica săptămânal un articol cu cele mai noi produse lansate pe piaţa FMCG din România. Aşteptăm propuneri de produse pe adresa revista@retail-fmcg.ro.

Compania Nestle lansează NESQUIK Opti-Start (P) 

Nesquik Opti-StartNESQUIK Opti-Start vine acum în ajutorul părinților și completează cu FIER alimentația copiilor. „Noua rețetă răspunde unei probleme nutriționale grave care afectează 1 din 4 copii de vârstă școlară din România – anemia feriprivă. NESQUIK Opti-Start își aduce astfel contribuția în lupta împotriva deficienței de fier, fiind în momentul de față singura cacao instant din România cu adaos de FIER*. Produsul are acelaşi gust de ciocolată atât de iubit de copii, reprezentând o soluție pentru un mic dejun echilibrat”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé România.

Noua cacao instant NESQUIK Opti-Start conține un complex unic de vitamine și minerale care completează bunătatea naturală a laptelui și ajută la creșterea și dezvoltarea copiilor: FIER pentru putere de concentrare şi învăţare, zinc pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi vitamina D pentru absorbţie normală a calciului şi fosforului, minerale conținute de lapte în mod natural. În plus, nu conţine coloranţi şi nici gluten.

Un pahar de cacao NESQUIK Opti-Start cu lapte asigură celor mici 17% din necesarul zilnic de FIER pentru putere de concentrare şi învătare.

Colgate introduce un produs inovator – noua pastă de dinţi Max White One Optic (P)

Colgate Max White One Optic (packshot)Noul produs beneficiază de o campanie puternică de promovare în mediul digital, TV şi în magazine, pe tot parcursul lunii mai. În mediul online, Colgate Max White One Optic pune la dispoziţie platforma perfectă pentru crearea unei comunităţi de beauty, unde utilizatoarele pot posta şi consulta sfaturi de înfrumuseţare, toate acestea reunite pe un micro-site dedicat (beautyguide.colgate.ro). În plus, în magazinele partenere, consumatorii sunt recompensaţi cu multe premii instant şi pot participa la activări speciale, ce constau în schimbări de look sau şedinţe foto.

Pasta de dinţi Colgate Max White One Optic are la bază o formulă inovatoare, ce conţine iluminatori optici care reflectă lumina pentru a albi dinţii instant, după periaj.

Primul pas este să cureţe petele de pe suprafaţa dinţilor cu ajutorul particulelor de silice.

În pasul doi, iluminatorii optici oferă un efect de albire instant, fiind activaţi în timpul periajului. Iluminatorii optici sub formă de particule albastre conţinuţi de Colgate Max White One Optic se răspândesc în timpul periajului, transformând pasta de dinţi într-o spumă albastră. Acţiunea particulelor din spumă permite luminii albastre să fie reflectate de smalţ, ajutând dinţii să pară mai albi, instant.

Gama Colgate Max White One conţine cele mai avansate produse de albire dentară din portofoliul Colgate, fiind dedicată femeilor active, ce acordă o deosebită atenţie sănătăţii şi frumuseţii. Linia dispune de patru variante de paste de dinţi, fiecare cu beneficii specifice: Max White One, Max White One Luminous, Max White One Active şi cel mai nou produs, Max White One Optic.

În perioada 2 mai – 8 iunie, zâmbetele irezistibile sunt răsplătite instant în cadrul unor activări speciale în magazinele-partenere: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland.

Pepsi lansează, în ediție limitată de vară, Pepsi Ginga (P)

Pepsi Ginga Can 0.33lPepsi lansează, în ediție limitată de vară, Pepsi Ginga, o nouă bautură cu aromă de citrice, inspirată din cultura și aromele exotice ale Braziliei.

Pepsi Ginga 211×300 Pepsi lansează, în ediție limitată de vară, Pepsi GingaCu un design nou, Pepsi Ginga aduce în România atmosfera de carnaval, continuând seria experiențelor braziliene deschisă odată cu lansarea platformei globale Pepsi Footbal și a videoclipului interactiv filmat pe străzile din Rio de Janeiro.

“Pepsi are o adevarată tradiție a campaniilor cu origini în cultura pop, așa cum este și această celebrare de inspirație braziliană a fotbalului și artei urbane. Ne bucurăm că le putem oferi și consumatorilor români noua aromă Ginga, prima ediție limitată Pepsi lansată în România după anul 2007”, declară Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager CSD & Juices, PepsiCo România.

Ediția limitată Pepsi Ginga este disponibilă în variantele 0.33l, 0.5l și 1.25l și se va găsi pe piață în această vară.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Lansări de produse: NESQUIK Opti-Start, Colgate Max White One Optic și Pepsi Ginga (P)”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 5 - 9 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *