Lansări produse: gama Dove GoFresh Revive (P)

Unilever South Central Europe lansează pe piaţa din România o nouă gamă de produse: Dove GoFresh Revive, ce include gel de duș și două deodorante antiperspirante (spray și roll-on) cu parfum de rodie și lămâiță.

Dove GoFresh Revive (4)Gelul de duș Dove GoFresh Revive cu parfumul de rodie şi lămâiță lasă pielea hidratată şi îngrijită datorită formulei inovatoare cu agenţi de curăţare delicaţi şi Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii. Gelul de duş nutritiv Dove GoFresh Revive hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi îi redă frumuseţea naturală chiar din timpul duşului.

Deodorantele antiperspirante Dove GoFresh Revive (spray și roll-on) oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijesc pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată. Parfumul fructat și revigorant de rodie și lămâiță oferă o senzație de prospețime.

Prețuri recomandate:

Gel de duș Dove GoFresh Revive 250 ml, 500ml – 13,52 lei; 18,99 lei

Deodorant antiperspirant spray Dove GoFresh Revive 150 ml – 13,86 lei

Deodorant antiperspirant roll-on Dove GoFresh Revive 50 ml – 13,14 lei

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *