Lansări produse: Oly Bifidus iaurt de băut, de la Olympus (P)

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, a lansat în România Oly Bifidus iaurt de băut, un produs lactat natural îmbogățit cu fermenți bifidus, care este în același timp o gustare sănătoasă cu arome delicioase.

Oly Bifidus iaurt de bautProdus în fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, iaurtul are în compoziție lapte de cea mai înaltă calitate, colectat exclusiv de la ferme locale.

Oly Bifidus iaurt de băut este ușor de savurat, nutritiv, fără conservanți sau coloranți artificiali, disponibil în cinci arome: natural, prune, pere, fructe de pădure și vișine. Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendințelor observate în obiceiurile de consum ale românilor, aceștia fiind din ce în ce mai atenți la calitatea produselor pe care le cumpără și încercând să ducă un stil de viață mai sănătos și mai activ.

“Consumatorii români au devenit mai responsabili în privința alimentelor și a ceea ce mănâncă și sunt mai interesați de cum stilul de viață le poate afecta sănătatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fugă sau sunt prinse în activitățile zilnice și sunt în căutarea unor gustări care să fie gustoase, să aibă beneficii nutriționale și să poată fi consumate ușor. Oly Bifidus iaurt de băut este ideal și din acest punct de vedere, pentru că poate fi savurat oriunde și oricând, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General Olympus România.

Oly Bifidus iaurt de băut este distribuit în cele mai mari supermarketuri și hipermarketuri din toată țara.

Olympus a lansat, 2013, primele iaurturi bio produse în România.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *