Hochland lansează Crème cu Șuncă pentru sandvișuri (P)

Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, anunţă lansarea unui nou produs, crema de brânză Crème cu Şuncă. Cremos şi cu bucăţi delicioase de şuncă, noul produs aduce mai multă varietate meselor, devenind soluţia rapidă pentru sandvişuri savuroase şi săţioase.

HochlandNoua cremă de brânză din gama Hochland Crème are o textură cremoasă şi este uşor de întins pe pâine, astfel încât gustările din orice moment al zilei să poată fi pregătite fără efort. În plus, datorită bucăţilor savuroase de şuncă folosite în reţetă, noul produs este ingredientul perfect pentru sandvişuri gustoase şi consistente, aducând mai multă varietate gustărilor şi completând meniul obişnuit cu gustul de şuncă, atât de apreciat de consumatori.

Prin lansarea noului produs Crème cu Şuncă, Hochland întregeşte gama Hochland Crème şi aduce în plus, pe lângă gusturile produselor deja consacrate, Clasic, Verdeaţă şi Castraveţi, un nou sortiment special creat pentru mese delicioase şi variate. Noul produs este disponibil în ambalaj de 200 g.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Hochland în România

Lider pe segmentul brânzeturilor din România, Hochland are o prezenţă de 21 ani pe piaţa locală, numele său fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantată si inovaţia permanentă a produselor oferite. În România, Hochland deţine două unităţi de producţie proprii, la Sighişoara și la Sovata. Marca numărul 1 in majoritatea categoriilor unde este prezentă: telemea, branză topită, crème de brânză, brânză pentru preparate calde.

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Hochland România a preluat distribuţia produselor sale de la fostul partener, Whiteland Import Export SRL, cu care a colaborat peste 20 de ani. Compania şi-a dezvoltat propria forţă de vânzări în teritoriu şi lucrează direct cu retailerii din toată ţara.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *