Laptele Maresi căştigă popularitate pe piaţa din România

Laptele Maresi, cel mai popular lapte pentru cafea din Austria, disponibil pe piaţa din România încă din 2009, prin intermediul companiei Maresi, este una dintre cele mai iubite și mai apreciate băuturi, atât pentru gust, cât și pentru aspect și formă.

Produs pentru prima dată în 1955, laptele condensat Maresi este asociat cu denumirea generică a laptelui pentru cafea în Austria datorită calităţii premium, a design-ul atemporal şi unui brand management consecvent de-a lungul anilor.

Laptele Maresi este un produs 100% natural, fără conservanți și adaos de zahăr, fiind disponibil la sticlă de 250g, în trei variante: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) și Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).

Producerea unei sticle de 250 g de lapte condensat Maresi necesită 500 g de lapte gras integral, proaspăt şi natural, din Alpii austrieci. Pentru a se crea acea spumă din lapte cu textura și stabilitatea dorită, grăsimile și proteinele din lapte sunt de o importanță semnificativă. Proteinele din lapte stabilizează bulele de aer în spuma de lapte, iar grăsimile din lapte destabilizează spuma, dar intensifică aroma.

Campania ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi”

Povestea dintre lapte și cafeaua este una veche şi este laitmotivul campaniei de promovare a Laptelui Maresi. Aceste două ingrediene au fost combinate din cele mai vechi timpuri atât din motive practice, cât și în funcție de preferințe. Unii consumatori adoră laptele pentru aroma pe care o conferă cafelei, iar alții îl văd ca pe un mijloc de a crea o artă impresionantă din spumă. De asemenea, pentru băuturile albe, precum cappuccino sau latte, laptele condensat este recunoscut pentru gustul intens pe care îl conferă.

Laptele poate schimba gustul și textura cafelei, în funcție de tipul utilizat. Cea mai mare influență este dată de conținutul de grăsimi. Cu un lapte plin de grăsimi se poate obține o cafea cremă, spumoasă, dulce și delicioasă. Acest lucru se datorează globulelor de grăsime ale laptelui, care inhibă aroma puternică a cafelei, ceea ce înseamnă mai puțină amărăciune și mai puțină aciditate.

Laptele Maresi

Laptele Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Acesta poate fi utilizat pentru prepararea cafelei, a ceaiurilor și a prăjiturilor și este disponibil în magazinele Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi, real și Selgros.

Mai multe detalii pe pagina dedicată: www.facebook.com/LapteMaresi/

Maresi Romania

Maresi Foodbroker, o companie de marketing si distributie, face parte din grupul Maresi, companie fondată în 1949 şi care a devenit una dintre cele mai de succes companii din Austria.

Alături de filialele sale din Ungaria, Cehia, Slovacia si România, Maresi este parte a Vivatis Holding AG, companie care îşi desfăşoară activitatea în zona de producţie şi servicii aferente produselor alimentare şi băuturilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Laptele Maresi căştigă popularitate pe piaţa din România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: