Lay’s își extinde gama de produse cu noile chipsuri Lays’s Maxx Deep Ridged (P)

Lay’s își extinde gama de produse cu cel mai inovator sortiment de chipsuri de până acum: Lay’s Maxx Deep Ridged.

LAY'S MAXX DEEP RIDGED-1

Noile chipsuri Lay’s Maxx Deep Ridged sunt zimțate, crocante, cu gust intens și este disponibilă în trei varietăți: cu sare, paprika și brânză cheddar cu ceapă. Lay’s Maxx Deep Ridged sunt realizate din cartofi 100% naturali, feliați de două ori mai adânc și zimțați cât mai mult. Datorită formei speciale, textura chipsurilor este extrem de crocantă și consistentă, iar suprafața lor păstrează mai multă aromă, pentru un gust savuros.

Cei doi ambasadori Lay’s, Puya și Cabral, descriu „gustul în formă maxximă” în campania de comunicare a noii game. Ei sunt eroii noului spot TV Lay’s, în care invită consumatorii să își antreneze simțurile pentru cea mai intensă experiență.

Lay’s e un brand îndrăzneț, cu apetit pentru inovație. Prin lansarea noii game ne-am propus să transformăm conceptul de snack, să îi “maxximizăm” potențialul. Astfel, am creat un snack „epic”, pentru toți cei cu poftă de experiențe intense, puternice, neașteptate. Pentru lansarea gamei, am decis să completăm sortimentul de bază, chipsurile cu sare, cu două varietăți preferate de consumatorii noștri: paprika și brânză cheddar cu ceapă, gusturi aflate pe primele locuri în preferințele lor”, declară Alina Imbrea, Marketing Director Snacks, PepsiCo Greater Balkans.

Noua gamă este disponibilă în pungi de 65g si 125g. Mai multe informații despre gama Lay’s Maxx Deep Ridged găsiți în magazine și pe pagina de Facebook Lay’s România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *