Leerdammer: O nouă marcă de brânză de origine olandeză pe piața din România (P)

Bel Group a lansat un nou brand în România: Leerdammer, o brânză de origine olandeză, lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest. Pe piața locală, Leerdammer este distribuită de Danone.

leerdamer

Brânza Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, are un conținut de grăsime de 45%, fiind bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoză.

Leerdammer are un gust special, ușor dulceag cu note de nuci, fiind o gustare ideală pentru orice moment al zilei. Leerdammer este alegerea perfectă pentru iubitorii de combinații delicioase în sandvișuri, poate fi folosită în salate, ca topping pentru paste, pizza sau în rețete mai complexe ori servită ca aperitiv sau desert, alături de un pahar de vin.

“Alături de reprezentanții Bel Group, cu care suntem parteneri încă din 2011, suntem mândri să anunțăm lansarea în România a unui alt brand Bel de succes: Leerdammer, lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa. Încercați-l și veți deveni loiali brandului. E absolut grozav!”  spune Roxana Tisăianu, Director Commercial Danone PDPA.

Leerdammer este disponibilă în 4 arome: Original, Light life, o variantă mai ușoară care are cu 38% mai puțină grăsime decât varianta Original, Delacrème, cu o textură mai cremoasă, pentru “connaisseurs”, și Caractère care oferă un gust mai puternic, datorită perioadei mai lungi de maturare. Produsul este disponibil în felii pre-ambalate, într-un pachet resigilabil, păstrându-și astfel prospețimea și gustul irezistibil până la ultima felie.

„Leerdammer este o brânză unică, cu un gust dulceag și cu note de nuci. Produsul este vândut în felii pre-ambalate, în pachet resigilabil pentru a oferi românilor o gustare delicioasă în fiecare zi. Începând cu luna ianuarie printr-o campanie amplă la TV și degustări in-store, vom aduce acest brand mai aproape de consumatori. Odată ce ați gustat Leerdammer și ați experimentat gustul irezistibil, nu vă veți putea opri”, a declarat Boyan Neytchev, Managing Director Bel Central Europe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *