Lipton lansează Mojito ice tea

Lipton, marcă aparţinând Unilever, lansează Mojito ice tea, un produs inovator care oferă consumatorilor unul dintre cele mai îndrăgite cocktailuri ale verii, în varianta non-alcoolică. Noul Lipton Mojito este o băutură răcoritoare necarbonatată, pe bază de ceai verde, cu arome de lime, rom și mentă.

Gusta o vara pe zi cu noul MojitoPentru a oferi consumatorilor o băutură răcoritoare savuroasă și cu un conținut caloric scăzut, Lipton a înlocuit o parte din zahăr cu stevia, un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii. Astfel, noul Mojito de la Lipton conține doar 48 kcal / 250 ml. În 2012, Lipton a lansat prima băutură răcoritoare cu stevia din România.

„Iubitorii de ice tea sunt foarte deschiși la inovații și caută băuturi răcoritoare cu gusturi noi, fructate. Pornind de la această așteptare a consumatorilor noștri am creat noul Mojito, un gust unic și un produs inovator în România, ce deschide seria de experiențe Lipton – Gustă o vară pe zi”, explică Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. „Combinația de ceai verde cu lime, rom și mentă este foarte răcoritoare, ideală pentru zilele toride. În plus, am pregătit pentru fanii Lipton o rețetă specială de cocktail alcoolic ce conține noul Mojito, creată de celebrul Flair Bartender Valentin Luca”, adaugă Dana Iordache.

Disponibil în variantele de 0,5 L și 1,5 L PET, noul Mojito de la Lipton este accesibil tuturor celor care vor să se bucure de prospețimea unei băuturi răcoroase, oricând și oriunde. Noul Mojito de la Lipton se produce în România, la fabrica PepsiCo de la Dragomirești, județul Ilfov. Producția este destinată atât pentru piața locală, cât și pentru Grecia.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *