Lipton a lansat noul Ice Tea, cu îndulcitor Stevia

Lipton lansează noul Ice Tea Ceai Verde cu Lamâie, prima băutură răcoritoare din România care folosește Stevia – un îndulcitor 100% natural. Această campanie publicitară este una inovatoare, datorită elementului inedit Scent Marketing, care transformă experiența la raft într-una multi-senzorială.

Campania de BTL care debutat pe 14 mai, va continua până la sfârșitul lunii și include 108 locații in-store și 53 out-store.

“Lansăm pe piața din România prima băutură răcoritoare care folosește Stevia. Astfel, pentru un produs inedit, am dezvoltat o campanie sub semnul inovației. Am ales un set de tehnici inovatoare, precum Scent Marketing și QR Code, pentru a sublinia noutatea acestui produs. Prin strategia aleasă, am vizat integrarea comunicării offline în mediul online, tendința în continua creștere și care și-a dovedit eficiența”, a declarat Dana Iordache, Regional Marketing Manager PepsiCo.

Noutatea o reprezintă faptul că, pe lângă stand-ul brandului la care consumatorii sunt invitați să guste noul Lipton Ice Tea, aceștia pot simți mirosul natural al ceaiului verde cu lămâie. Comunicarea multisenzorială la raft are rolul de a familiariza consumatorul cu toate atributele unice ale produsului, la nivel olfactiv și gustativ.

Pentru ca întâlnirea consumatorului cu brandul să nu fie una punctuală, angajamentul se mută în sfera digitală, realizată de echipa XPlain. Fiecare flyer oferit consumatorilor conține un QR Code, care trimite la pagina de Facebook a Lipton Ice Tea, pentru ca aceștia să rămână ulterior în contact cu brandul, prin actualizările de pe rețeaua de socializare. De altfel, flyerele au integrat și un cod unic, cu care consumatorul poate participa la un concurs cu premii, realizat tot prin intermediul paginii de Facebook.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Lipton a lansat noul Ice Tea, cu îndulcitor Stevia”

  1. Suuuper delicios. Imi place mai mult Lipton decat celalalt 🙂 Am vazut si Oracolul 2.0 de pe Facebook! Foarte misto concursul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *