Lipton reinventează gustul ceaiului verde și alb

Lipton a lansat pe piaţa din România o inovaţie în gama de ceai verde şi ceai alb, în formatul unic pliculeţe piramidale. Inovaţia pe care brandul Lipton o propune este aceea de a oferi consumatorilor săi toate beneficiile ceaiului verde şi alb alături de un gust delicat, lipsit de tenta amăruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate în mod obişnuit.

Daniel Bărbulescu, Manager Categorie Ceai Lipton, a declarat: “Pentru a înlătura obişnuita tentă amăruie a ceaiului verde şi alb, în primul rând recoltăm cu mare grijă doar cele mai tinere părţi ale plantei de ceai: frunzele cele mai tinere – pentru ceaiul verde, mugurii şi vlăstarii pentru ceaiul alb. Acestea se amestecă apoi cu diferite fructe şi petale care oferă arome naturale delicate, desăvârşind astfel gustul plăcut şi subtil al noilor variante de ceai verde si alb.”

Noua gamă de ceaiuri Lipton oferă însă, pe lângă gustul special, şi un conţinut bogat în flavonoizi. Flavonoizii sunt substanţe active (fitonutrienţi) recunoscuţi pentru beneficiile aduse sănătăţii organismului. Flavonoizii reprezintă o categorie importantă de fitonutrienţi (substanţe active din plante), care au efecte benefice pentru organism şi care este bine să facă parte din dieta noastră zilnică. Flavonoizii se găsesc în mod natural în afine, ceapa roşie, mere, diferitele tipuri de ceai la care se adaugă ciocolata neagră; însă cantitatea cea mai mare de flavonoizi se găseşte în ceaiul verde şi în ceaiul alb. Ceaiul verde si ceaiul alb Lipton reprezintă unele dintre puţinele ceaiuri de pe piaţă care respectă în totalitate cerinţele de producţie şi de ambalare, astfel încat proprietăţile plantelor nu sunt deloc afectate.

Lipton verde şi Lipton alb sunt două tipuri de ceai obţinute din acelaşi arbust, denumit Camellia Sinensis. Diferenţa dintre ceaiul verde şi ceaiul alb este dată de procesul de preparare.Astfel ceaiul verde este obţinut din cele mai tinere frunze ale plantei Camelia Sinensis, iar ceaiul alb este obţinut din mugurii şi vlăstarii acestui arbust de ceai.

Noua gamă de ceai verde se gaseşte pe piaţă în variantele Green Mandarin Orange (cu bucăţele de mandarină şi portocală) si Green Intense Mint (cu frunze de mentă), la pachete cu 20 de pliculeţe. Gama de ceai alb propune consumatorilor 2 sortimente: White Raspberry (zmeură) şi White Pomegranate (rodie), la pachete de 20 de pliculeţe.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Lipton reinventează gustul ceaiului verde și alb
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. beau zilnic cel putin 2 cani de ceai alb de la Lipton, de ala in plic-piramida ;)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: